Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, kao u svim normalnim i razvijenim državama. Bravo!
Otkad smo mi iole normalna i razvijena drzava. Nismo ni blizu toga. Miljama smo daleko. Ali eto neka si pohvalio ovaj standardni svima poznati tal. Kad je SDP na vlasti onda BS Telecom harchi budzet. Haj' vratice vam BS Telekom na sdp racun koliko bude trebalo. A ti si zaradio sendvic sa parizerom.
Sve vam je beskorisno dok se ne počne riješavati saobraćaj u mirovanju. Čovijek kruži 5 minuta dok nađe parking. Pod hitno izgradnja velike garaže u kliničkom centru i u svakoj opštini po jedna sa po 300-600 parkinga mjesta. Riješavanje vozila bez tablica koje se nalaze na javnim površinama, uslovljavanje novogradnje brojem parking mjesta sukladno kvadraturi objekata.
levatine, napravite prvo bitne gradske ceste!!!!!
Bravo!
BS Telecom su njegove reference omogućile potpisivanje ugovora,a nikakav SDP. Naime, BS Telekom je bio izvođač ovih poslovana pelješkom mostu,autoputevima u Hrvatskoj,tunelima na coridoru 5C, tunelima u Crnoj Gori...... BS Telekom je lider u regionu u ovim poslovima.
Nek me isprave ako grijesim ali kao da sam vidio novi trolejbus OBLIJEPLJEN reklamama !!?? NADAM SE DA SAM POGRESNO vidio, jer to nije normalno da pravite ciskus sa reklamama po tramvajima i trolejbusim pogotovo sad kad ste dobili nove...
Odkako je rat završio, reklame po trolama i tramvajima su praksa, ti se sad kao našao ibretiti?
Adaptiraće se jedino tenderi za jarane i stranačke kolege.
Nema mašina da rade prugu za Hrasnicu Šteta,nešta nije uredu?
Pruga se nepravi za Hrasnicu da znate,kašika jedna zakopana,ogradjeno i to je to ima 3 mjeseca...Bacaju ljudima prasinu u oči
Adaptivno upravljanje prometom. Lijepo zvuci, ali kada se implementira na bosanski nacin, stranacko-tajkunskim kanalima moze znaciti samo jedno. Apsolutni kolaps svega. Valjda se to uci na prestiznim visokoskolskim ustanovama na Sokocu.
znaci za 5 godina
kad ćete postaviti GPS na trolejbuse da preko mobitela može se vidjeti u realnom vremenu kad i koji trolejbus stiže na stanicu?
Grabovaca is back baby
Kaže bit ce automatizovano ali ce biti i centar iz kojeg ce se nadzirati i upravljati. Pa cekaj hoce li algoritam paliti semafore ili će neka šefika iz SDP-a upitati dugmad kad ona misli da treba? Nakon sto je zaposlio pola konjica na naplatne kucice u proslom mandatu, Nermin nametnuti mora sad pokriti i raskrsnici Sarajeva.
Koji je ovo put da uvodimo ovaj sistem?
BS telecom je firma Nermina nametnutog. Federalna verzija Prointera. Fino su sebi namjestili posao od 10 miliona. Nakon malo glumljenja patriotizma poslije dvije rakije u Banja Luci vrijeme je i da se nešto zaradi. Hoce li se probuditi uvijek uspavano tužilaštvo i zašto neće.
Radi se i odmah ide na bolje! Uglavnom, drasticna razlika!