Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma puca od zdravlja...po savovima... http://www.radiosarajevo.ba/novost/81480/strani-investitori-povlace-novac-iz-bih
J.EBES DRZAVU GDJE JE KRVNI PRITISAK VECI OD PENZIJE!!!
I ne bili, uz ovakve kamate, lihvari jedni lihvarski, i jos se hvalite ...
Kozaricu, konvertibilna marka ti je stabilna onoliko koliko dugo ce i euro biti stabilan. Imate li ikakav back-up plan ako se euro zakotrlja niz brdo???? I ovo odrzavanje kursa konvertibilne marke prema euru je vec odavno vjestacko. Konvertibilna marka je vec dobrano devalvirala u odnosu na euro. Vjestackim odrzavanjem ovakvog kursa imamo rastucu nezaposlenost, ogroman spoljni deficit, a ekonomija zemlje....mislim da nje vise realno i nemamo!!!
Bandit on radi za banke. Ovaj covjek podrzava pljacku gradjana.
konvertibilna marka je stabilna, ne zbog nekakvog vijeca, nego zato sto euro stoji iza nje banke trule po cijelom svijetu, samo kod nas poslovnice tih istih stranih banaka su zdrave blago nama sa ovakvim ekonomistima