Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poravnat sa zemljom pa iznova. zadnji puta kada sam bio prije 10 godina je bilo truhlo ni za planinare nije upotrebljivo
Ovo je najljepse mjesto u Tuzlanskom kantonu ubjedljivo,oaza mira,ko poznaje teren razumijet ce me.
@Jebemtifamiliju1234 Apsolutno! Uvijek sam volio tamo da idem. I nikako mi nije jasno kako to da tolike godine to ne funkcionise i da ne mogu nista napraviti
@Jebemtifamiliju1234 jarane, duša mi se smekša na ovaj komm. Al' pogledah kako se zoveš i okinu u smijeh.
Ja na izvor jednom doso kad sebija sipa, kaze dvije flase za mog bakira
ja ne kontam kako cijena tolikog kompleksa - ca 76 dunuma i objekat i sve moze kostati 1,4 miliona km - pa toliko kosta kuca u Njemackoj - Bavarska ca. 150 kvadrata i okucnice 300m2 . Bolje da sam to kupio ...
@since2morrow sto ti onda ne kupi ahbabu???
nisam znao da se prodaje
Zoološki vrt ? Kome i kada to treba ? Nego se fino priprema teren za malverzacije i krađe...
"Pa što nisu neku fabriku?" 🙄
Nichts gut voda Kladanjova, sehr gut kitta Hasanova. https://www.youtube.com/watch?v=3_n90gJ-yIM
iz Kladnja sam, porijeklom vrlo sto bi rekli "prekobrda" do kompleksa. Evo svim srcem zelim samo da to uspije i da naplacuje kao svi okolo, znaci nema dolaziti i sjediti dzabe, zbog toga je i propalo. Sve da se naplacuje, dovoljno su se Kladanjski ratni profiteri bogatili!
Sehr gut voda konjuhova
STA je bilo sa Burzoj Ozon,mislim da je ovo greška,zar ne treba sve Arapima prodati!?!? Mislim da tako sigurno razmišlja Zelena Buržoazija!!!
Riječ "okvirno" ima još sinonima...samo kažem.
Nudim odma 1600 000kM Jeli zna ko gazdu da se javi , kupujem zbog toga da se nebi gradio zoološki vrt.
Ode Mujo žednog ga napoji a hurac u ruci ko opaaren skoči ade Muji mrak na očiDođi Fato da vidiš hebača nikad više nečeš navlačiti gačaNeka Bosna priča kako Mujo Heba pa makar na kraju pao sa tebe.
Oronuli hurac odgovara MujiČujem Mujo da po svijetu čudna priča bruju u mjestu Kladnju diki našeg roda iz kamena ljuta teče muška voda.Hajde bolan Mujo žednog me napoji pa da vidiš onda kako hurac stoji.
Tužan Mujo na ledini sjedi i sa tugom u svoj hurac glediUzim g u ruku i pjesmicu mu pjeva a hurac u ruci dremuckai zijevaO moj hurče nekad si bio tvrd ko bukova grana sad si militav ko trula banana u gačama drijemaš ko mačak kraj peči ozbiljno ti kažem da ču te odjsječi
Ekskurzija poslje 4. razreda pa imam tome skoro 20 godina lijepe uspomene me vezu za to mjesto. Fakat bi volio to opet oblici.
@aplikator Hehe svaka cast! Kod mene je tamo bila skola u prirodi. Ljepota!