Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet predizborne milijarde...
Ponovo izbori ponovo Shell... Sad ce i trebinjski aerodrom... ponovo...
Gdje ima muslimana, ima i nafte.
Ma ovo je šuplaj predizborna, uvjek pred izbore stižu milijuni i veliki giganti koji kofol žele da ulažu bla bla bla
AAAAAAAAAAAAA pa one kašike što je Alija obećavao nisu od zlata nego od crnog zlata.... pa tek sad upalih, a prozivamo čovjeka bez veze 25 godina... :) :) :)
Shell kao kompanija ima veoma mali procenat vlastitih naftnih busotina i one su nad vodom u Maleziji i Meksickom zaljevu. Oni od vadjenja nafte sa kopna - niti imaju tehnologiju niti se time koriste vec su im kooperanti KOC i Aramco. Prica bi imala smisla da je neko ko se bavi eksploatacijom nafte u igri, oni su preprodavaci i rafinerije, a ne investitori, pogotovo ne u zemne platforme. Ali, idu izbori - sve je dobrodoslo.
Tesko platit nekog da lobira koga iz Shella da sjedne na par vecera sa nasim uhljupima, glumeci da kao planiraju da razmotre potencijalna istrazivanja... mozda. Ono... dok ne prodju izbori.
Samo glasajte za SDA, bice i rudnik zlata i piramide i nafta i ajfelov toranj i Maldivi i Neymar...a ti isti psuju vlast kad nemaju vode da se okupaju...
Ove ili naredne sedmice ćemo objaviti oglas za izbor najboljeg konsultanta koji će nas pratiti u tom procesu i razgovarati sa Shellom. Znaci zaposlis ih da bi oni raspisivali oglas da se unajmi neko ko ce da razgovara za njih.
Akk je nadju nqhebali smo
Hajmo pronađite nam naftu nek nas pojede taj novac od nafte. Neka nam podigne standard koju godinu da svi uzmemo audija pa kad nestane da svi bankrotiramo jer ne bi mi znali kao norveška tek 4% novca od nafte ubaciti u sistem a sve ostalo u fond za buduće generacije. Ne bi.
Koji "svi"? Resource curse samo pospjesuje raslojavanje u drustvu. Dok drzava propada. https://en.wikipedia.org/wiki/Resource_curse
Ebeš zemlju koja ima muslimane, a nema nafte.
Imam na imanju nekoliko bagremova narasli su preko 20 metara i poceli su da se suse.Moj komso kaze da su im vrhovi korijenja dosli do nafte pa da se zbog toga suse.Ovo je istinita prica.
Ovo sa naftom, bihackim aerodromu, brzim cestama od 2,5 milijardi KM, je paravan kojim treba zamagliti onaj ruski naplaceni klirinski dug, kojim je trebalo finansirati izgradnju brze zeste Lasva Travnik, o kojoj se vise niti ne spominje, a niti o novcu, koji je negdje ispario.
Eto rata na vrata.
@Wahrheit Taj je bio protiv muslimana. Sad će za naftu.
highway to (s)hell
pocece pred izbore propaganda a dok oni sta izvade za ovih 25 godina mi cemo se vec vozati na struju
pocece pred izbore propaganda a dok oni sta izvade za ovih 25 godina mi cemo se vec vozati na struju
Sad ce se Hrvati poceti vracati u posavinu
Nek im ko otvori septicku jamu koju nije cistio pedesetak godina pa nek se bar malo obraduju