Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZLA SARAJEVO autoput? Jel postoji iko da ga izgradi?? politicari tuzlanski zasto se sramite traziti autoput? Tuzlanski kanton je dio BIH.. ah da tamo nema mora....kuca se svaki 10 pdv racun pa nema para u budzetu.
Budžet TK za 2020. 430 miliona KM, za 2021. 460 miliona i za 2022. 565 miliona KM... i nigdje ni marke za autoput
Opet DIVEL dobio posao!? Firma 100% u vlasnistvu Elmedina Volodera direktora AC FBiH. Fiktivno prebačena na početku njegovog postavljenja na direktorsku poziciju AC, na nekog nebitnog lika. A Voloder i dalje pere pare i sam sebi dodijeljuje posao. Tužilaštvo će valjda upratiti tokove opranog novca.
TK radi, Hercegovina se gradi. Slogan za kampanju partija na vlasti.
Zato ovaj put ne izlazim na izbore. U TK su na vlasti bili i SDA i SDP, i ni metra brze ceste, a o autoputu da ne i ne govorim. Zeleni termiti koji uz kahvu gledaju mogu li namaknjut još šta da dignu još jedan sprat u favelama ši sela i slavinovića, i crvene psihopate koji još čekaju da Tito ustane iz mrtvih i da ponovo otvori goli otok. A u međuvremenu vozimo se konjskim stazama. FUJ
Bice za 10 godina ako Bog da
He he he exuzp teritorij se gradi.
Koliko će ga gradit 5-6 godina ,znal se ?
Mislis zapadnu hercegovinu povezat sa ostatkom BiH?
Pa da li je moguće da stručnjaci iz AC ne angažiraju više građevinskih firmi koje bi u roku 24 mjeseca napravili auto-put Tuzla-Orašje. Pa kakva je to nauka??? Privreda Tuzle bi se podigla za 30%. Sramota za Federalnu vladu sta rade u 21. vjeku.
Bakire, kad će kakav put u TK? Inače, akoro trećina stanovbika se nalazi baš u TK. Javi.
Pa da li ce stručnjaci iz AC skontati da strateški BiH treba veza auto-putem između Sarajeva i Doboja pa prema zapadu i istoku. Angazujte 20 građevinskih kompanija i u roku godinu dana spojite dio Zenica Doboj i tek tada očekujte rast privrede i dolazak investicija. Ili samo sve moraju raditi Euroasfalt i Hering???
ispod velikog plusa za mostar ide tunel? ja bi radije investirao u jos jedan veci plus za mostar.
Gradi se Herceg Bosna lijepo
Grad se hercegbosna na kurcu mom
suplje predizborne price, nadam se da nisu
Ukidanjem kantona stedimo pet miliajrdi maraka
Ukidanjem federacije stedimo 10 milijardi maraka
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Ukidanjem federacije stedimo 10 milijardi maraka