Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju najbojlu TV reklamu koja se pojavila u zadnjih par godina na našim medijima. Drago mi je da se radi o domaćoj firmi. Svaka čast, gurajte. kupujmo kvailtetne domaće proizvode. Be water my friend.
Proizvođač vode? Od čega je prave jel\' na dvije kašike H daju jednu 0 i miješaju da ne zagori?
@ slazem se sa bunny. a cuj srpska voda, raspitaj se malo bolje, prije nego sto lupis glupost
meni se bas svidja voda i slazem se ko je rekao da je reklama dobra, reklama vrh
Nema bas nikakve veze sa RSom ili sa Srbijom... znam sigurno to
I ovo je srpska firma cuo sam, a mi cevap ne mozemo prodat ni u travniku, jer su \"travnicki\" bolji. Tugo moja sarajevska.
Be water my friend
kupujte i \"Vitalis\" sokove! kupujmo domaće :)
Hilmo Selimovic.
Ko su vlasnici?
naljepnica na flaši je daleko najbolja od svih drugih, a po tom se jedino i razlikuju vode :)
samo neka je domaća.....muka mi je kad vidim kako furachi piju onu \"janu\" tj jana iz cesme....ali takvi smo mi, uvijek nam je draze tudje govno!
PUNE IZ PIPE KOMUNALNU, ZATO SE I ZOVU KAP, \"KOMUNALNA AKO PRODJE\"
Ovo sa gaziranim sokovima mi se uopšte ne sviđa. Zašto se ne proizvode prirodni voćni sokovi.Tako bi i mnogi poljoprivrednici bili ohrabreni za bavljenje voćarstvom.I coca-cola je to shvatila pa je počela proizvoditi guste sokove.Slovenci već odavno imaju svoj prepoznatljiv stil eko-sokova od cvekle, mrkve, borovnice itd... Gazirani sokovi se obićno prave od praška i sode sa umjetnim aromama voća koji i nisu toliko zdravi.