Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek kojeg bi trebalo proglasiti neprijateljem grada Sarajeva, zajedno sa Senaidom Memićem. Ono na Stupu je strašan zločin, koji će teško biti popravljen ikada u budućnosti.
@thekupus stup se da lako popraviti, samo treba platiti.. mnogo Ljepsih zgrada na zapadu se srusi za minut, i pocisti za mjesec dana.. tako da nista nije nemoguce kad se ima volje i $$$$
Pa sta se bunite on je Bakirov covjek dok je god Bakir na vlasti Brajkovic ce gradit po Sarajevu jer ste mu vi glasaci to dozvolili tako samo sutite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj je više unakazio Sarajevo od Karadžićevih životinja..
Svaka cast al.bolje da gradi u Neumu dazenu odvedem ..nije golf registrovan
A to sto u svakoj svojoj zgradi ima toplanu i pruza grijanje korisnicima i uzima pare kao da je on TOPLANA SARAJEVO...ko mu je to dozvolio..naravno prodani SDAOVCI IZ NOVOG GRADA.
Pravi biznismeni imaju fabrike i natjecu se sa svjetskom konkurencijom a ne prave zgrade ratni profiteri koj preko ledja naroda dobijaju dozvole da mogu raditi sta hoce on nekih stranaka. Banditi a ne biznismeni. Pravo belaj napravit 6 kuca u Dubrovniku. U pm,
Privatnik iz Kiseljaka, nea dalje.
Brajković, odnosno njegova dubrovačka firma Šest luksuznih vila d.o.o.Znači firma mu je za jednokratnu upotrebu koga zajebe taj je donji .J e b e m novi svetski poredak
Obogatio se na sirotinji koja je u njegovim Tibra ruglo zgradama u Sarajevu radila na crno za 600 KM
Klasični primjer Hrvata iz Kiseljaka koji se obogatio na švercu tokom rata, a sad je biznismen. Svi narodi u BiH imaju dosta uspješnih "biznismena" kojima je upravo prvi posao bio šverc.
Malo se muljalo malo se primalo
Obican lihvar i kriminalac koja ova neskolovana policija nezna dokazati i uhapsiti.
i koga briga što gradi, šta mi imamo s tim?
Dole na Stupu napravio ruglo. Nema zelene površine, nema igrališta za djecu, nema sunca niti plavog neba, nema, nema, nema.... Tako je sve počelo.
Ebo li te arhitekta u guzicu
Obogatio se varajuci sa Memicem na spratnosti protivno regulacionim planovima.Tako i na onim novim zgradama gdje su dobili P+7,a vec zidaju 9 sprat.Lopov,prevarant,hoštapler.Sta ga predstavljate kao uspjesnog privrednika.Da je normalna drzava bio bi u zatvoru.
Znam sta su uradili za ove nove zgrade koje trenutno rade.Vijece usvojilo jedan Regulacioni plan,Predsjedavajuci potpisao i Sluzbenom glasniku objavio drugi.Protiv istog je podignuta i krivicna.Ne znam za Hadzica,ali ovaj sve zgrade gradi na Ilidzi.
Ovaj idiot je izvrsio urbicid u gradu Sarajevu, a uz to povecao ekolosku katastrofu.
Sto mene kao gradjanina Bosne i Hercegovine treba da zanima sta neki tajkun gradi van moje drzave?