Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir i Softić potapaju čitavo općinu Banovići i rudnik zbog osvete Kuki. Baš im se zamjerio. Pa Softić je hodža a u kinu isao u DEC da to zaustave i kad nisu mogli onda ne daj garanciju federacije i sve ide nizbrdo. Pa sta su Bake, Softici, Osmanovici, Dzaferovici i ostale hodze lopovi napravili. Samo Dzamije da narod zavadjaju. Niko od njih i nema dana staza. Sreća pa nam je narod glup i opet će te lopove hodze/milionere izabrati. Fuj. Lijepa njemačka :)
Imal ista da nas ne truje debili jedni? Fukarama je svejedno daj sta das. Nikad pameti doci nece
Rip Kuko.
"Mađarske kako bi se pokušao postići dogovor. Međutim, kako nam je Čergić potvrdio, zbog nemogućnosti usaglašavanja termina za susret, sastanak nije održan" Jbteee pa nije roditeljski sastanak.Alo milioni ovo ono ccccc I na ovom primjeru se vidi ZLO SDA( sadasnji PDA U TK)
PDA STRANKA uhljeba s kupljenim diplomama po travnickim bijeljinskim i brcanskim privatnim fakultetima..e takvi upravljaju tuzlanskim kantonom..
Termoelektrana u Banovicima pored druge u Tuzli. KOji idiot ovo smisli.... treba da se izgardi blok sledeci pored postojecih kapaciteta u Tuzli...
Je li to Kukić platio Klix-u da reklamira "banovićke gluposti" po cijenu da se i sam Klix glupira? Ljudi moji, zar postoji i jedan glupson u FBiH koji vjeruje u ovakve "autonomaške mega investicije" kriminalne banovićke kozanostre? FUUUJJJ!
Mađarske kako bi se pokušao postići dogovor. Međutim, kako nam je Čergić potvrdio, zbog nemogućnosti usaglašavanja termina za susret, sastanak nije održan. Heheheh termin za sastanak?!?!? za posudit love?! jesu ti madjari opasni ehheh
Širom evrope se zatvara ovo smeće samo kod nas gradnja TE boljitak,, će da pomremo od raka kolektivno
405 miliona € !!!!!!!!!! pola države stavit pod foto-voltec za te pare i svi mogu disat.
sirote bošnje. TE su zatvorene u cijeloj europi.
Čeka Kuka oktobar...
Je li SDA IŠTA uradila za 4 godine???
Termoelektrane ne vrijedi praviti ako ce direktori elelktroprivrede davati struju za bagatelnu cijenu Covicevom Aluminiju, gdje su u okviru koalicije SDA, SBB i HDZ bosnjaci izbaceni iz upravnih odbora pa time uvaljivati elektroprivredu u ogromne gubitke.
nikad se ovo nece napravit. pare su davno pokradene, kuko i ekipa pucaju po savovima. opet prazna obecanja. ljudi, pogotov vi iz banovica, pamet u glavu na sledecim izborima!
Dao bog da se nikad ne napravi. Pa Tuzla, Živinice, Lukavac su najzagađeniji gradovi na zemaljskoj kugli u zimskim danima. A povodom toga SDA i PDA seljačine prave još ejdnu termoelektranu. Sad vi zamislite život u tom bermudskom trokutu. 50% stanovništa će umirati od raka, a drugo pola od zastoja rada pluća...
"Gdje čuješ da narod hvali čist zrak i vodu, bježi odatle." - Njemačka poslovica.
@Sveti Sisoje hahahahahahahahahahahahahah jojjj
Bolje da se ulaze u obnovljive izvore