Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU će investirati 64 miliona eura u elektroenergetsku mrežu BiH kako bi vlada BH mogla dici cijenu Kw za stanovnistvo...
Prije mislim da je istina ovakva "EU će investirati 64 miliona eura u" njima potrebne mreže kako bi jeftinije pokupili struju iz BiH koju su im mafijaši kao Nicko na čelu prodali ispod stola.
Treba im ovo zabraniti po svaku cijenu. Ovdje se ne radi o nikakvoj pomoci, nego upadom u elektroprivredu na mala vrata. Posto nisu na lukavstinu uspjeli da pokrenu privatizaciju i otudjivanje nase zajednicke imovine, sada su se dusebriznici dosjetili da se sami pozovu i investiraju, iako ih niko zvanicno nije pozvao. Ljudi, ovo treba zabraniti i ustati protiv pljacke koju nam eu 'prijatelji' pripremaju. Ako bilo ko iz elektroprivrede stupi sa njima u bilo kakve pregovore, treba ga za glavu skratiti, jer ce to biti dokaz da je korumpiran.
Hoće libstruja biti jeftinija?
samo se pitam hoce li ovaj Inzko ikada shvatiti da je dosta, to je on sada i specijalni predstavnik za elektroprenos, pa zar mu nije dosta lahkih para, para koje se racunaju kao medjunarodna pomoc za BiH
64 miliona evra je vozni park te organizacije sto je Incko na celu
e baš ti fala gosn incko povisoki predstavniče, nek te Allah dz.s. lijepo nagradi
Idi kuci Valentine!!!!
Kako vam nije zao investirati u drzavu koja je propala? Nemojte me pogresno shvatiti, ja jesam patriota ali drzava nam je nula.
Pocelo je pocelo preuzimanje, uzmite sto prije otpustite bagru stranacku, tetke sinove rodice zene
kako bi imali punu kontrolu nad nama i sve ostalo sto se moze iskoristiti.Dace SDAHDZ,samo dajte love...
Meres mislit...ehto EU nehma drugih problema neg Bosni pomagat...de ba...price za malu djecu :) Nabijem vas na onu stvar ! idi pazite na vikendice da se koji izbjeglica nebii uselio :)