Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP dole !!!!
Ovaj cijeli kvazi projekt, nije imao smisla od samog početka, obzirom da se radi o lošem plagijatu Importanne Centra u Sarajevu, između ostalog i samog imena.
Pa da oprali milione evra i nestali. I u Sarajevu ista stvar bila. Mislim i američki ambasador bio na otvaranju.
e sarajko moja ne misliš ti ništa ti samo lupetaš,to ni jedan hrvat iz bosne ne misli,a iz hercegovine ne znam
jannis; Ne mislim to al mi smetaju katolici i pravoslavci u BIH koji smatraju da je Hrvatska i Srbija njihova drzava. Ako to tako smatrate , MRS TAMO ! Vi ste katolici i pravoslavci iz BIH ! Jasno ?!
nece covjek da ga neko pravi budalom xD
gospođo nepismena SARAJKA IN S srbi i hrvati su bosanci i hercegovci za razliku od šiptara i sandžaklija koji su došli iz druge države,a možda misliš da u sarajevu treba da živi samo narod islamske vjeroispovjesti,a nije važno iz koje su države
hamdo lopove vrati nam ulicu koju si prokopao i prodao, lopove i varalico, i tebi će doći kraj 2014
kjpjćjpć
@Realno, krele maleni, očito da nisi u Bihaću bio duze vremena, a mozda i nikad, stoga mani se ćorava posla rtd-u maleni, iskompleksirani , znas za onu nema rijeke nema grada, e pa koliko ja znam Bihać ima sve potrebno za to , a usto u Bihać se sve vise Sarajlija doseljava , ja ne znam zašto? mOZDA JE mILJACKA PRESUŠILA? Tko će znat?
Ovdje se ne moze ni graditi ni poslovati radi ogromne administracije i papirologije... Regulacioni, silne dozvole, poljoprivredna, vodoprivredna, odobrenje vijeca, i jos stotine kilograma ovjerenih kopija.... U Bosnu se ne isplati ulagati... Kupi prnje, dok se nismo jos vise zavukli...
Ima spor sa zemljistem.. To gradonacelnik veoma dobro zna..
u vogošči samo seljačine i đilkosi žive
Nije to nista cudno za nase prostore. Bezveze im unistise izgled grada, al\' hajd bice bolje. Ovaj (realno) Noverzanin pogledaj svoj prvi komentar, ti kao volis Bosnu. Kamo srece da se ovdje nisi ni rodio, da si tamo, eto ti miluj svoj pasos s tom svojom napacenom dusom, takvi nama ni ne trebaju ovdje. Hvala Bogu da ste otisli. Bosanci i Hercegovci mozda nemaju mnogo novca, ne uzivaju u pretjeranom luksuza, znaju biti izigrani od strane ovih s vlasti, al\' oni imaju dusu i srce, oni su ljudi. A ti to nikad neces biti. Mama ti je okruzena divnim ljudima, steta sto sina ima kretena.
E CUJ OVOME IMENA,PA GJDE CE TO NA DOBRO.
Ali sve će ovo biti zaboravljeno i oprošteno kad bude pušten u promet cargo aerodrom u Bihaću, sa 40.000 zaposlenih. Aferim
Cijeli projekt Importane je djelo Hamdije Lipovače, a ovakvih projekata kojima je jedini cilj oprati to jest legalizirati novac je puna Hrvatska, pa onda oni prekopirali u Bosnu. Kad nađeš pogodno tlo kao što su našli u Bihaću u liku i djelu Hamdije Lipovače onda se to uradi upravo ovako. Hamdija je mužu svoje rodice , dok je još bio načelnik općine, prodao zemljište onda je ovaj to preprodao, pa danas skupa završavaju hotel bombastičnog imena EMPORIO, da se ne zaboravi da im je puno pomogao Dodik kad je preko Litvanskih prijatelja kupio Privrednu banku Bihać i oprostio dug od dva miliona KM na koliko je bila hipoteka za nevraćeni kredit Hamdinog rođaka. Eto tako se to radilo u Bihaću.