Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za trojku izgleda Bosnjaci i ne postoje da bi mogli na neku poziciju
Pa jel moguće da ste i ovo dopustili, pa ima nas 50%, a ne kontrolišemo ni 30% najvažnijih funkcija. Jesmol tolko nesposoban narod?
Zamislite da se zaposli neko ko je godinama radio u UNDP na projektima ili bilo kakvim EU fondovima. Pa u par godina bi bili Švicarska. Uvijek neke stranačke spodobe se biraju.
Koga ovaj privuce za racun BiH, to ce biti za medalju!!! Ovaj moze samo dodatno otjerati strane investitore, po direktivi!!!
Uhljebljavanje godine apsolutno nista ne rade a primaju debele plate na racun gradjana. Pod hitno ukinuti ovu takozvanu agenciju.
mislum da ce je ukinuti za koji dan, cim procitase tvoj komentar
Zasto nemamo vijesti iz FIPA na prvoj strani medija i portala.To je kljucni element za opstanak drzave,razvoj industrije obtazovanj,pitanje raseljavanja..
je li prosao test i intervju?
Opet Dino Konaković progutao žabu.
Pitanje za male primitivne zelene: 1. Kako se zove drzava u kojoj zivimo? 2. Ko su narodi kpji zive u nasoj drzavi?