Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se definise arbitrazna komisija, Hypo ide na potkupljivanje pojedinacnih clanova arbitraznog suda pri cemu im je dovoljno da posao zavrse sa njih 4. Moguce je da se lista potencijelnih kandidata vec zna i da su neki vec obradjeni. Znajuci u kojoj mjeri je korumiran nas pravosudni sistem, ovo ne bi trebalo biti previse tesko zavrsiti.
Na ovaj nacin se posao zavrsi samo sa 4 covijeka a u slucaju pojedinacnih tuzbi Hypo nema nacina da stalno utice na razlicite sudije koji se u razlicitim predmetima smjenjuju...odnosno moze ali je ovako lakse. Posto su tuzbe ozbiljne, ozbiljne bi bile i cifre a predpostavljam da se radi o preko milion...klijenti ce imati vise nego tezak posao da pronadju clanove koji su imuni na korupciju ...
Cuvaj se banaka i kad ti darove nose. Lihvari.
Necemo arbitrazu, hocemo istu presudu suda kao i u Hrvatskoj, dosta je varanja i otimacine nasih para!!!