Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekuju pomoc Amerike a struju sa Kinezima da bi namjerno otjerali Ameriku,Američka administracija treba uvesti sankcije sda,sdp,sbb,nip....prije nego dodiku i sve firme koje oni kontrolisu
Misliš da je to slučajno.Izdajnička banda uvijek pravi izlaznu strategiju.Vele šta ako ovo ono...Patriote nemaju plan B.Ima jedan plan.Bosna ili smrt.
katozlatoAH, poštovani, zahvaljujem na dodatnom tumačenju tupavim spodobama sa Karpata, a bome i ostalim koji nisu razumjeli. Moram ovdje, tamo mi limit 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoce li biti i "kopija" respiratora?
Jašta će, pas im mater lopovsku
Sav svijet gradi obnovljive izvore energije,a mi pravimo termo elektrane. U Tuzli se disati ne moze. Ali sta ce stari komunisticki kadrovi kad ne znaju nista o novim tehnologijama,nego samo znaju za ugalj. Dovesti mlade ljude na sve rukovodece funkcije,i rijesen problem.
nema buducnosti u uglju. za 20 godina ce se morati ugasiti. ne trujte nasu djecu i ne tjerajte zapadne prijstelje iz BiH. hvala
BW8. Zato sto su SDA debili.
Ovo je teški kriminal u režiji Fadila, sda, sbb, HDZ i SDP. Teški zločin prema BIH. Pljačka.
Sjeća li se netko Y2K? Mnogobrojni milioni utrošeni na rješavanje bug. I bi... ništa. Nitko nije ni izvinite rekao. Pa se onda prije nekoliko godina svi zakleli da će prestati graditi nuklearne centrale. Eto ih opet u planovima i izgradnji. Sada je ugljen na tapetu. Za 5-7 godina eto opet planova za izgradnju i eksploataciju elektroenergetskih postrojenja na ugljen. Ako se i budu morale zatvarati, dobro ih konzervirajte, brzo će one ponovno u rad.
Treba dovesti termalnu vodu u radijatore ako ima izvor u fojnici cjevima sprovesti do tuzle
Umjesto da raskinu ugovor i tuze Kineze za bait and switch, i usput kazne Kinu za preseravanje u vijecu sigurnosti, nasi ce posuditi pare od Kine da kupe kinesku robu od kineskih firmi, a kina ce i dalje da radi protiv BiH.
Pregovaraj i ugovori novi manje para i idemo dalje Termoelktrana da se gradi . I ovim sto misle da ce se ogrijati od sunca po zimi i vjetru kad ga nejma prodavati el. energiju duplo skuplje...
Pa vi niste normalni!!! Raskidaj ugovor s Kinom cak i kad bi obecali da ce je izgraditi besplatno.
moze li se "kopija" kotla i STG platiti kopiranim eurima? Sta kazu kinezi? Primaju li?
Sta je sa HE Vranduk? Kada ce poceti izgradnja? To je cista energija. Kamen temeljac je davno, davno polozen i kake se slikao. Jos nista se ne desava#
Bolje ranjen nego mrtav. Bolje odustati na vrijeme nego upasti u ne rješive probleme. EU će uvesti poreze na sve naše proizvode koji se prave tom energijom. Dakle metalna industrija, tekstilna, drvna itd. A biće da je do toga da je neko već uzeo pare pa sad nezna kako da ih vrati.
neko se unaprijed ugradio pa sada gura TE.Mozda mora vratiti lovu.
tu je zeko
Citava prica je obmana gradjana od strane Vlade da bi se nastavilo izvlacenje novca. EU je davno rekla NE izgradnji termoelektrane i Novalic je slegnuo ramenima. Svaka daljnja prica oko gradnje je ubleha i obmanjivanje gradjana.
Piši propalo. Fadil i lopovska bratija predvođena Fahrovim korisnim idiotom pokušavaju odraditi posao za koji su već prije 4 godine uzeli debelu proviziju. Blok 7 se NEĆE graditi i to je poznata stvar. Ili idioti žele američke sankcije? Budale.