Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znizite ba cijene, sramota je da je Ina jeftinija od vas, a još ste domaća kompanija
hajde bolan šta sitničariš ta 5 10 feninga to što bi uštedio da snize ne vrijedi 2 pive koje popiješ strane jbt uvijek ću domaće makar i skuplje jedino kao baš si u belaju s parama ali kad imaš u 20 feniga gledat daj ba
Nadam se da ce Bosnjake zaposljavati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bingo i Hifa oslobodiše Bosnu i Hercegovinu ,giganti
bgm ispade tako bolje dat 10 feniga više bar je domaće
@rajasakaldrme009 Al nece to prosjecni "bosnjo" nikada shvatiti jer on je zaslijepljen mrznjom prema svemu sto su mu trojkaski izdajnici rekli da treba da mrzi. Ne zna taj prosjecni nista ni o ekonomiji, ni o politici, ni o zivotu generalno... Samo zna da treba svog da mrzi i da sebe uvjerava da on sam nije nista kriv nego mu je talj "njegov" kriv.
Provjereno, najlosije gorivo ....
pravite terminale jer vam je gorivo najlošijeg kvaliteta a naskuplje.objavite koliko svaka pumpa ima monitoringa za kvalitet na godišnjem nivou i koliko je vaša čista dobit.
Najveci lopovi , kao Selam Alejk a brat brata napdne … plus najvece cijene i najgore gorivo realno …. Al nema veze Bosnjo je naivan standardno
Sta rade i gdje ulazu ovi idooti? Nadam se da su zaposlili povratnike.
A radnici primaju minimalac na račun a ostalo do hiljade na ruke sa svim. Kako vas nije stid?
Cudi me da je Dodo dozvolio prodaju nekoj firmi iz Fbih
zar se nisi zapitao otkud Hifi toliki kapital da za 15 godina otvori 60 benzinskih pumpi...a o ostalom ulaganju kapitala da I ne govorimo
Neki bi se vise obradovali da su culi da je Gazpromovo ili Neskovicevo… Nisu svjesni sta ovo znaci za drzavu… Dok drugi palamude, Ahmetlic strateske poteze vuce.
Kaze dobro je bit dobar sa dodikom
Sad neka ne dozvole da neki Bosnjak ostane nezaposlen u Prijedoru.Šef obavezno mora biti Bosnjak.Ugledajte se na Petra Corluku gdje god da je Violeta Hrvat mora biti zapslen.
Bosnjo daje pare ratnim SDA profiterima i dici se uspjehu ratnih profitera
Svaka čast a ne samo po federaciji nek posla imaju i Bošnjaci po genocidnom toru.
Bravo, ovakvih investicija treba, a ne da pokupijete narodu sav pelet i dizete cijene..
Ovo đikani grade nove hale koje će koristiti kao koncentracijske logore u budućnosti
Tešanj ima ludu sreću što ima ovakvu naftnu kompaniju.Svaka njima čast.
Ja radim lično sa ovom firmom,vjerujte totalno korektni i profesionalni ljUdi su u HIFA OIL.
Jesu tako bili i korektni kada su pokupovali pelet i digli cijenu?
U Federaciji im je sve sda omogucila, drzavno je postalo njihovo privatno. Vidimo da se nacionalisti u rs nimalo ne razlikuju. Ista banda, a narod bi gurnuli u rat.