Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ukinu ovaj idiotski BP kanton, nema ih 30 hiljada. Pripojit ga KS-u i prestat bacat pare na premijere, ministre, qrce palce
Eee, neće sarajlijice, da im ide koeficijent 1:2 još i na Goražde. A neće ni ti qrci palci kako si ih nazvao.
@odliv mozaka eto ti se pitas incestna seljacino iz istocne bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako ekološka udruženja mogu imati koristi od projekta protiv kakvog se inače bore?
Ovaj potocic nicemu nije sluzio, a pametni ljudi ce ga iskoristiti da na njemu zarade novce ali i da Gorazdanima donesu profit. Bravo.
Svojevremeno dok sam pohadao srednju skolu. Na jednom od "dosadnih" casova iskoristio sam priliku da igram sa drugarom gradova. Na red je dosao slovo U ! Porazavacuje je bilo kad je grad sa slovom U napisao Ustikolina 😂😂 Nema veze za temom, jedna anegdota ! :))
sarajevska firma EURO-KREM :)
EKO REM doo firma u vlasnistvu Muzafera Cileka, Turcina, eekonomskog savjetnika Bakira Izetbegovica.
eto nam odgovora zasto Eso Radeljas zeli da bude naclnik opstine Foca - Ustikolina ...
svaka čast .sve iskoristiti .samo gradite hidrocentralu
Nema ništa od ovog projekta dok ne uključe stručnjaka Radeljaša.
Ubaci 100 tona ribe pa nek se mrijesti.Za 5 god neće biti gladnih.Ovako će samo jedan profitirati.
riba ribi grize rep
238.461 KM poslje poreza (17%)
Koncesija u iznosu od 1400,00 KM godisnje. Fantastican poslovni potez kantona.
Jes čuo kad za PDV? To ti je ono kad država uzima 17 posto od svega. A valjda će neko i raditi na toj elektrani pa će biti i plata i doprinosi. Lahko je kritikovati, daj predloži alternativu.
@hakem80 Prvo uzmi i pronaci znacenje rijeci koncesija. Visina koncesije se odredjuje prema pretpostavljenom koriscenju prirodnog iresursa i dobiti koju koncesionar ostvaruje. Poslovni prostor od 10 kvadrata u Ferhadiji placa vecu kiriju od ovog koncesionara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)