Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće Trebinje zaobiđeno na putu za Dubrovnik
Puno dubrovcana kupuje kuce na Ivanici.. blizu im dubrovnik, prodaju kucu u dubrovniku i penzionisu se na ivanici sa ostatkom para
Tuzlo,tj TK muko moja.
vrijeme je za auto put sandžak sarajevo bihać nova zelena transverzala.
KOGA STE PITALI ZA PROLAZAK KROZ BIH ?! SVOJE PRLJAVE PUTEVE DRIZTE DALJE OD BIH. BIH VAS NE TREBA.
Eto, tebe će pitat, reci vakat kad ti odgovara, more bit sabah, more bit kindija, ne se ljutiti propali Beže.
Ovom članku fali mapa
Skika klasicni gengbeng
Infrastrukturno se povezuje budući teritorij Hrvatske koji su davno crtali na maramici Tuđman i Milošević. Sve su bliže cilju, a Bošnjacima su Brajlović, Ramiz Zmaj i oni krajiški klonovi vrh.
Zapišavanje teritorije!
Bravo za najsunčaniji dio BiH!
Opet nesto moguce, dobro neko napisa, BiH je zemlja mogucnosti, sve nesto moguce, moglo bi.. ali ne moze
Nacelnik opstine Ravno Andrija Simunovic kriminalac HDZ-a koji je preko 20 godina nacelnik opstine Ravno? Gdje si Schmidte? Gdje si Murphy? Da ispitate njegovu kriminalnu vladavinu? Projekte gradnje kuca u Suskovom naselju prije Ivanjice? Gradnje luksuznih apartmana na Ivanjici? Odakle tolike viletine? Jeli se to finansiralo novcem iz EU? Ko su vlasnici?
To nije vaš rat rekao Alija kada je napadnuto Ravno zato naberite
Bit će lakše doći u posjetu špilji Vjetrenici 👍
Najbolje je u Neum doči preko Svitave
Spaja se HR❤️