Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da su ljudi i dalje koristili vodu iz Azbestnih cijevi?? Nevjerovatno
A gdje su ostala sela gdje su cijevi Stare i Do 50 godina . Cijena je skuplja nego i da dolazi sa Tare
Vrijeme je za promjene dosta je vlasti sdp u Gradačcu
Uredu je da se promijeni vlast ali koja bi bila bolja od ove. Jel misliš da je Bahre sa svojom svitom promjena na bolje? Bahre i Hajre koji je promijenio dva tri dresa samo da bude vlast?
Svaka čast! Ja nisam imao vode a s novim vodovodom sam je dobio. Svaka čast za gradonačelnika Dervišagića! Ovi SDA krimosi mu ne mogu ništa! Čovjek je institucija!
Kakav LAZAN tekst! Kaze 2,6 mil je bespovratna pomoc, 6 mil je kredit od EU-a. A kazete investicija je 17 mil eura. Pa gdje je nestalo 10 mil eura. Jeli to taj islamofob Sattler pokupio u svoj dzep?
To stanovnistvo placa extra… digli su cijenu vode pod izgovorom da se pravi nova mreza (ne zaboravi taj kredit i bespovratna srestva) i sad evo kao mreta zavrsena a niko ne spominje smanjenje ako ne vracanje na staru cijenu vode… nego hajmo taj extraprofit tj kajmak i dalje da skidamo 🤪🤪🤪 Hajmo pvce bleeeeeeeeeee
Joj al lažu
Nurdo brat samo vrti po Tk!
Svaka cast na ovom velikom projektu, koji je uspjesno zavrsen. Izgleda fantasticno. Bravo za Herojski grad Gradacac.
Svaka cast a ljeti jos uvujek redukcije traju? Da nisi uhljeb? Nego lave koliko su podigli cijenu vode po kubiku kao da je sa Himalaja ili otopljena iz 1000 godina starog glecera… nego hoce li postaviti nove satove ili su jos uvijek oni bolji gasni 🤪🤪🤪