Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je vlada mogla dati 350 000km privatniku za bazen???koja je to politika??ok da je vlasnistvo drzave ili Grada ..ali ovo...sramota.
Moze u Gorazdu sve pa I da taksista udje u politiku I odlucuje o vaznim pitanjima u gradu a nema ni osnovnu...
Znaci dali ste trecinu miliona onom lopovu Razanici (vlasnik hotela Behar) koji je prvobitno i unistio motel Bazene jer su mu bili konkurencija. I zasto vi niste od banke kupili to pa napravili bazene nego dajete trecinu miliona najvecem ološu Goražda ?? SIPA imal vas ??
Pored ovih 350 000 KM što je Muris dobio sad prošle godine je dobio 250 000 KM a godinu prije toga je dobio 150 000 KM. Pravi tri godine postojeći bazen i još dobio haman miliončić onako bezveze.
Lol taj bazen ima svako vece selo u Njemačkoj joj.. a našim parama se hvale prljavi političari
Koji levati prave bazene u vukojebinama poput Gorazda,koji ce k...c seljacima zenba
Ernest bi trebao malo u sipu.
sa su ga poslije rata poceli praviti kaskicama od sladoleda do danas bi imali aqua park
Imalo je Goražde bazen kad je bazen u BIH bio pojam.A dati 350 hiljada privatniku da svoj bazen rekonstruiše za pitrebe grada..SRAMOTAA
Svaka opština mora imati dobar bazen. Ako svaki političar može imati zašto to nema svaka opština. 40% djece ne zna plivati kako treba.
Ne dobija Gorazde bazen vec Muris Razanica sa nasim parama. Koliko se ko ugradio u ovo? SIPA da ispita ovo.
Pravda za Ustikolinu!
Javite nam opet kad budete davali toliko para privatnim licima da se javim...
Onaj mali na funkciji nezna kud goni pogubio se lik totalno toliko para dati mogo je u centru grada napraviti bazen kreten
Bazen udaljen od grada 7 kilometara ovo nije u Goraždu nego u Vitkovicima
Čuj privatnika toliko para hahhahaha
Pranje para. Bolje da je opstinsko ili kantonalno preduzece nego sto ste stavili pola miliona nekome u dzep mada ste garant i sebi bar pola od toga.
E drago mi je zbog Gorazda
Bravo, u 2024 pricate o bazenima. Bravo.