Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve jeste nešto sumnjivo, ali činjenica je da su zakupili slotove u Rimu, Frankfurtu i Londonu, što je ozbiljan korak. Nadam se da će profitom od letova prema arapskim zemljama održavati ove evropske.
@thekupus Ako mislis da ce raditi neprofitne linije, glup si
@thekupus Pa nisu ni onaj prvi avion angažovali. Stalno je tamo na stajanci na aerodromu. Logično bi bilo otpočeti bilo kakve operacije, pa onda širiti flotu ako ima poslovnog rezona.
Meni je veliko zadovoljstvo kada avion sleti ili polijece sa bilo kojeg aerodroma u svijetu , a ono pise Bosna. Samo naprijed i hairli da bude.
Wow
josh da nabave par bombera b52 i toeto. dase susedima gache tresu
Samo nek nije Boeing 737 MAX 8
E golemo u PM
FLOTA!!!???
ovo je super, samo nek nema i ono i hercegovna
Ni jednog leta jos nisu imali,a kupili jos jedan avion,boze dragi sta oni muljaju.
Da nisu našli jeftino one padavičare 737 max
Pere se lova al shidijeva. mogli su 6 aviona max8 kupit za 2 airbusa sa starim softverima,snasli bi se nasi piloti poiskljucivali bi sve automatske sisteme.
Opaaaaaa Bakir otvorio kesu direkt iz Turske....hvala Bake!
Nisam neki strucnjak za finansije i to al brate ovo je klasicno pranje novca,pa ni prvi jos nije poletio pametnom dosta
@evian1 Jest neki dan iz Mostara poletio do Sarajeva... vjerovatno da se mogu pravdat da je eto kao letio hahah
Sretno Bosnia
Jeftinije je iz Tuzle. Ove sarajlijice samo zajebavaju. Hiljade ljudi je letilo preko beograda u zadnjih 10 godina, samo zbog ovih saralijica koji su trazili carinu za hebeni mobitel! Sjeme im se zatrlo
Razvijamo se ko partizanska eskadrila!
Postajemo velesilia!!!!