Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u rs-u kazu na ovo hvala evropo zivjela rusija
Ima ona stara srpska : Srbuj makar slame jeo
ovo je vise za federaciju koliko mi se cini
Lagano se entitet zaobilazi zbog secesionističke velikosrpske politike! Samo slama i bunt! Tako'e ;)
Ne bih da kvarim raspoloženje, ali ovamo Kinezi daju neke pare, koje su kao i EU, uvod u neko dužničko ropstvo i nama i vama. U principu, da nemamo ovaj ološ kriminalni kao jedinu opciju za vlast, mogli bismo sami napraviti proklete puteve i mostove, tehnologija stara 5000 godina. Ali..slađe je ovako, mrziti se...valjda
Dajte ih brundi on zna odmah gdje ce ih skloniti
Covke trlja ruke. Bice para Kako je bilo i od precistaca vode u Mostaru
Znaci .... po 150 Covicu i Bakiru , a tri za projekte ....posto Mile nece dobiti nista , dace mu ova dvojica malo od sebe .
lopovi a cemu su akcize
Od toga če otiči 3 miliona u projekte😂👍
Ostade rs bez dobro dijela kolača, ovako i treba narednih nekoliko godina, dosta je bilo dodikovog divljanja i divljanja one njihove skupstine.
Nije trebalo dati ni marke.Samo jacaju Dodika.Kad god mu je nestalo novca EU je dala i ozivila ga za dalju eskalaciju drzave.
Odlicno, i to sve zaFaljujuci Baketu!
Već se vide prvi rezultati odkako procese ne vode radikalizovani i antizapadni Bakirovi puleni.
A Glavnom Baji ROGOVI.... Nemere ni blokirati....
Barem znamo da nece biti rata.
A sve nevalja EU, samo valja Turska i Rusija
Pa eto, neznamo što je Dragan sa HDZom navalio da podrži Putina. Ni dan danas nije napad na Ukrainu osidio. Isto kao Dodik.
Meni je svejedno,ali realno manjem BH entitetu je potrebnoje trenutno,vi opet kako hocete,neznam sto tam nema nista nekontam..
Standardno.,Krajinu zaobilaze!!!!!
Laka, sta ce krajini EU. sda na vlasti u krajini, a sda protiv EU. Veoma jednostavno! Smit donio potreban zakon i omogucio procesuiranje svih koji udare na Ustav BIH! Na dalje EU finansijski sankcionise RS i kantone sa sda na vlasti. Ako sada nije jasno, ne znam kada ce biti!
Da ne zavadiste s hrvatima davon bi ovo vec bilo rijeseno i mogli ste imati uredjenu evropsku konfederaciju sto vam sada srbi nude
Niko se sa hrvatima nije zavadio. Jedino UZPovcima ne popuštamo ni milimetar.