Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je najsvjetliji primjer drvna industrija u ovoj zemlji pa uvijek kad je tema biznis stavljaju sliku neotplacene masine uzete na leasing i drvene letvice uzete na veresiju od bh suma jer je "stranacki kolega" tamo direktor...pa ko plati...
Problem je slijedeći: poticaje eu fondova ili drzavne poticaje mogu dobiti samo firme koje dobro stoje. A dobro stoje iskljucivo jer su dio politickih interesnih skupina u bih i metastaze su ovog drustva. Dakle, lakse je dobiti komercijalni kredit u banci kod zelenasa..
Sve je to lijepo ... mala i srednja preduzeća ... ali nema moćne ekonomije bez nekoliko velikih preduzeća koja su u masovnom vlasništvu dioničara i koja svjezi novac nalaze na berzi. Berza je generator.
Hajde sada neradnici i baksuzi ,sa ovakim dobrim vijestima kazite nam kako i ovo nije dobro
@Brcak215 napravimo ti orgije sa familijom.
veću značajnu podršku imaju od EU nego od svoje države