Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala nam i treba benzinska pumpa u tom dijelu grada. Dobro će doći i market, s obzirom da su dragstori u našem gradu misaona imenica. Svaka čast na ideji.
Bravo za svaki projekat koji će zaposliti nekoga. Tehnologija napreduje i vremenom će biti sve više zahtjeva za električnim napajanjem, a samo je jedna pumpa u gradu koja nudi takvu vrstu usluge.
Redovno dobre stvari iz Opštine Centar!
gospođu Indiru sam imao priliku upoznati poslovno. jedna odgovorna osoba sa realnim ciljevima i razmišljanjima. zato joj se firma ravnomjerno razvija i u stalnom je usponu. puno sreće joj želim kao i njenoj ekipi
Čim su u tom projektu potpuno ujedinjeni ROgatičanin Ajnadžić, lopov Mustafa Resić i neizbježni ekspert za benzinske i ostale pumpe Memo HAljevac, znam da će to biti show ! Kakav ba show ? Hyperreality, ZLATE mi ! Posebno u djelu kad papci sa Zabjelašnice stacionirani na Ilidži dođu punit svoje najnovije TEsle na Koševu ! I dok dođu na Ilidžu isprazne ih pa haj opet nazad !
Nova radna mjesta.....ovo mi se svudja,a iskreno i treba Ben. pumpa koja je moderna i koja ima sve. Podrzavam ovo!!😃
Ma svaka vam cast ...stvarno ovaj novi tim ljudi koji sad upravlja Opcinom radi odlicne stvari. Bravo 👏
vidim ja sa ovim timom centar ce postati prava mala gradevinska zona. samo naprijed. idemo ludo idemo jako.
Dovoljno je reci 387!
Puna podrska za projekat kojim se otvaraju nova radna mjesta. Uvijek nam trebaju biti prioriteti domace kompanije. Bravo. Samo naprijed!
Ma samo radite.
Samo investirati,ulagati i graditi.Meni je licno Opcina Centar za razliku od drugih neko ko mnogo ulaze i zalaze se za svoje gradjane,zao mi je sto ne zivim u tom djelu grada😁
Kompanija je osnovana u Sarajevu, sjedište joj je u Sarajevu i mislim da ovdje treba i da posluje. Vrijeme je da počnemo cijeniti domaće, jer samo tako ćemo krenuti naprijed. Bravo.
Biznis i profit.Neka nek se nesto desava :-)
U konacnici nova radna mjesta i zaposlenje ljudi.Neka se samo obrce i ide nabolje.Ovo je pozitiva ko god sta rekao drugacije
OOOOOOOdlicna vijest.Podrzavam ovo maksimalno 👏
Drago mi je kad vidim investicije i investitore da zele da ulazu u nesto.Samo naprijed i da se sto prije i realizuje