Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam više ovakvih vijesti! Kritike i negativne vijesti nam svima kolektivno ispraše mozak
Prije rara je Energoinvest bio finansijski mocniji od drzave BIH danas
prije rata su ugradjivali svoju opremu, sada ni šaraf ne proizvodi, sve siemens ili abb oprema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
Ma samo mala i srednja poduzeća... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cak i za neku pozitivnu vijest nađu se stručnjaci pod nickom šapat ili magare da komentarišu negativno.Njima sve smeta.To nisu dijelovi koje proizvodi Energoinvest, amgažovali neke druge kompanije... Ta dva stručnjaka ni granap nemaju a komentarišu. Da neko pomene slijetanje na Mjesec oni bi i tu pametovali. Uglavnom bitno je da je kompanija angažovana u inostranstvu a šapat (u praznoj lobanji) i magare (opisao sebe) su dokaz da ima i mrguda među nama
Cak i za neku pozitivnu vijest nađu se stručnjaci pod nickom šapat ili magare da komentarišu negativno.Njima sve smeta.To nisu dijelovi koje proizvodi Energoinvest, amgažovali neke druge kompanije... Ta dva stručnjaka ni
Bravisimo
Velika vijest...svaka cast za Energoinvest. Treba poceti ozivljavanje nekadasnjih polu-ugasenih giganata kao Incel, Soko, Krivaja, Cajevac, Bosnamontaza...tu je bilo znanje. Soko bi sigurno proizvodio nadzvucne avione koji bi sluzili za treninge mladih pilota po cijelom svijetu. Gradjani Mostara i okolice bi zivjeli sa zavidnim standardom, puno bolje nego danas. Izbaciti mrznju, nacionalizam, fasizam...i okrenuti se boljem zivotu.
Golemo💪🇧🇦
Molim Vas da objavite ime glavnog inženjera na projektu, svaka čast. Treba javni i eksplicitno hvaliti dobre projekte i našu pamet.
e ovo je za pohvalu
Đaba sve i 100 mio $ opet uzimaju koliko hoće na uvozu plina.
Svaka cast!
Cijeli život mi to moćno zvuči 'Energoinvest' kakav mikrosoft i real madrid.
ovo je prava firma. Bravo
Hajd uradite jedan u BiH da naparimo oči samopouzdanjem da možemo kad hocemo i da smo nekad radili...
Rade trenutno nekoliko projekata u BiH. Vezano uz izgradnju autocesta i izmiještanja dalekovoda. Ali Imaju kapaciteta i za mnogo više.
Da je sve kako izgleda na prvu bilo bi SUPER. Medjutim, ovaj Energoinvest koristi samo brend onog ENERGOINVESTA koji je imao svoje projekte, svoju proizvodnju opreme i dalekovodnih stubova, ispitnu stanicu, cinkaonu, transport, montazu,... punio drzavni budzet. Ovi sad su kao hrvatska INA, postali cista trgovina. Nista vise od toga.
Svaka im cast zelim im svu srecu i u buducnosti