Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta li je ovde toliko neobicno...EP ulozila pare u rasvjetu i ostalo odakle ce poslije naplacivat pare...ovo je valjda samo kod nas vijest....
Samo da se znaju kvalitetno voditi državna preduzeća kao što su JP Elektroprivreda, Elektroprenos BiH, BH Telecom... ova država bi mogla da živi odlično. U tim preduzećima odavno leže milioni koji su mogli bit okrenuti par puta i do sad napraviti pa minimalno 200 km autoputa i par elektrana, ali džaba kad tim firmama upravljaju politički podobnici, a ne stručni ljudi.
Javna preduzeća - sinonimi za nepotizam, korupciju, nestručnost, šugavu uslugu i još šugaviji odnos prema građanima - korisnicima usluga prema kojima se odnose kao prema stoci, a ljudi su primorani koristiti njihove usluge. Hoću mogučnost izbora firme od koje ću kupovati vodu, struju i toplotnu energiju na principu - koliko potrošiš - toliko platiš. Sa komunizmom i društvenom svojinom smo raskrtili prije 20 i kusur godina i tržište se mora otvoriti privatnom kapitalu.
Kad narod bude rusio crvene kmere, "gonjati" ce ih po Poljinama i drugim sarajevskim ulicima.
Pozitivna vijest u ovom sivilu, svaka čast!
otkako je ovaj Grabovica na čelu JP Elektroprivreda, napredak i poboljšanje su primjetni
Vi crveni kmeri iz centrale zajabavate narod. Cuj "poboljsanje i napredak"? Nije li crveni kmer i patoloski lazov Zlatko Lagumdzija kod Duske na FTV napao Harisa Silajdzica sto je zelio graditi blok 7 u Tuzli po sistemu "investicija se vraca kroz isporuke struje investitoru", kao sto se gradilo i za vrijeme SFRJ, pa ga je kmer Lagumdzija ispljuvao i rekao da mi imamo i love i znanje da to sami gradimo, da bi danas crvena banda, crveni kleptomani i patoloski lazovi sad uvlacili strane kompanije da postanu vlasnici bloka 7 sto znaci daju licence za termelektrane da se narod truje? Nema gore bande od crvene bande. Kad te crveni bandit proda i kad on razgrana kriminalisticku hobotnicu, najbolje se iseliti. I ti tu supljiras o "napretku i poboljsanju"? Koga ba ti lazes crveni isprdak?
Zeleni kmeru bolje je da Meho Obradovic i Edhem Bicakcic da se vrate u Elektroprivredu pa da opet bude plavljenje Mostara iz hidrocentrala i da se puca reket narodu za toboze neplacene racune. Nr volim Lagumdziju i protiv sam SDP-a a i vi komunisticke balije iz SDA ne mogu vas smisliti. Zato vrijeme je za Demokratsku frontu i Komsica, zato se toliko i bojite gradjanskih opcija. Ne spominjes Brankovica i njegov "stan po zakonu" kojeg je oteo od Energoinvesta. On ne zna da li ga je kupio novcem ili certifikatima, ali zna da je po zakonu. Zeleni minder fundamentalisti i crveni kmeri se prepiru. Jel Alija Izetbegovic Bosnjacima omogucio 26 direktorskih funkcija raznih drzavnih agencija, a Srbima 18, a onda je Tihic izdao i prodao bosnjacke pozicije, sad je 26 Srba a 18 Bosnjaka na direktorskim pozicijama, sve u ime "kompromisa i dogovora". Vjerovatno je Tihic i prodao za pare bosnjacke funkcije pa je sebi i sinu kupio stan u Importanne centru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se nesto dobro desava...
Svaka čast za ovo