Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Struja je skupa kao zlato i stanovništvo će imati koristi od HE Ustikolina. Naravno, niko ih neće moliti, ako neće - ne moraju, nek se bave krompirom kao i do sada. Praviće Dodik i uzvodno i nizvodno.
Gradjani BiH, koji imaju najmanji standard u Europi skupa sa Albanijom, Kosovom i Moldavijom, MORA DA RAZUMIJE DA SE SVUDGE PLACAJU TRZISNE CIJENE!!! Mogucim ulaskom BiH u EU: cijene ce sociti za 3-4 puta, jer EPBiH NECE MOCI sufinansirati cijene energije! Do tada: ili gradnja HIDROELEKTRANA ili necete imati hljeba! Jer morate uvoziti ugalj i gas.
Gradi i HE i blok 7 samo nek ima struje, ionako smo svi ko struja! Samo gradi sta ste stali, blok 7 hitno
Prvo tunel Hranjen pa onda centrala
OBAVEZNO HIDROCENTRALE PRAVITI,IMPERATIV,PLIN JE POSKUPIO ZA 4 PUTA ,UGALJ POGAN I SKUP.DRVO SKUPO,SAMO STRUJA
Ostavite Drinu na miru da teče, a ostavite i stanovnike da mogu da normalno zive i odišu cist zrak koji je poremećen kao i klima zbog ranije izgrađenih elektrana. Gradite solarne e. Selam svima koji cijene Božiji dar koji nam je dat i molim sve one koji nam unistavaju takva bogastva da se klone lošeg djela.
Obustavom radova na Tunelu Hranjen i povezanosti sa Hidroelektranom ustikolina?prije pola god sam dobio mnogo dislajkova jer sam tvrdio da ce Tunel biti nastavljen tek onda kada se dobije zeleno svijetlo za Hidro na Drini.Nije Drzava korumpirana,vec Narod sto ne vidi dalje od Nosa,jbs se svi
J ebote. Goražde i okolica imaju stanovnika kao 3 naselja u većem gradu i imaju vladi i Ministarstva. Pa ovolika administracija bi i Japanski budžet iscjedila. Premijerka se razumije u energetiku k'o Mara u kriv k... c.
Ova Obuća (Opanak) je zlo za BPK Goražde
Lokana zajednica je rekla NE. Prvo vi rijeste pitanje Buskog jezera i Bajne Baste da konacno Hrvatska i Srbija pocnu placati za koristenje nasih hidropotencijala.
Salkicu, jel ti to HE Vranduk nije bila dovoljna? Zelis jos jednu investiciju da ne realizujes? Zoharu mali, prepotentni, vodis Kapitalne investicije, a veze sa projektima nemas. Znamo da nisi vodio VE Podvelezje, pa su ljudi uspjeli da i realizuju projekat
Nada umire zadnja
Kada bude poskupila struja zato što ćemo je uvozit ukoliko ne budemo gradili hidro ,vjetro i solarne elektrane onda će nam opet EP BiH bit kriva...
ovog hitno da pretrese tuzilastvo!!! kadsu se rudari pobunili frajko se borio za fotelju ko da mu od ustiju otimaju!!! zasto ovaki ovnovi vode firme gigante necemi nikad bit jasno.
Biće, biće insha'allah. Izborna godina. Idemo u daljni razvoj sa SDA, kao i u dosadašnjih 30 godina.
koji si ti lopov, Andelija naš "dobri"....