Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodju se nalokat, nasmrkat i sta pohebat, da ih naopako okrenes ne bi iz njih marka ispala... sve jaka privreda u saudijskoj arabiji, narod poznat po tvornicama i proizvodnji...
@jogy27 kretenčono, što nijesi izasao iz sopstvenog tora, pa ne znaš nista. Zaputi se malo kroz arapske zemlje pa onda bleji.
Doci ce, pojesti i popiti, posjetiti carsiju i reci kako su bliski sa bracom muslimanima iz Bosne i onda ce uloziti milijardu dolara u Srbiju.
@autotoxis Ulozice tamo gdje nece biti izvarani i gdje im je ponudjeni projekat realan.
U Bosnu ce doci, pocastiti se, smisliti nove nacine reklamiranja kredita "bez kamate" koji zapravo imaju kamatu samo pod drugim nazivom, a onda ce otici u Srbiju i praviti investicije.
Jedan, naizgled banalan, dogadjaj je vjernicima u Boga pretvorio nesto sto im je do tada bilo halal u haram. A, radi se o novcu, kada su ljudi i njihovi predstavnici bili toliko ignorantni, dozvolivsi da novac predje iz realne vrijednosti u imaginarnu, kada je papir zamijenio zlato ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
Upadanjem papira kao novca u igru zvanu svakdasnji zivot, nasiroko su se otvorila vrata kamatarenju, prodavanjem novca za veci novac. Covjek, izmedju ostalog, zlato moze dobiti od drugih, manje vrijednih elemenata, ali samo uz ulog ogromne energije. Jedino sto ih sprecava da stvaraju neogranicene kolicine papirnog novca je fenomen zvani inflacija, koja ima za uzrok da tvoja i moja danasnja marka sutra vrijede samo dio od jucerasnje vrijednosti ... Citaj, uci, nauci!
Sad ce sarajevske mlade dame da se opare ☺️
Kliks ba i vijesti ba imaju najprimitivnije čitaoce i komentatore.
Oni samo dolaze i dolaze...operu koji milioncic i nestanu. Ne znam kako im nije vise ofirno praviti vijesti od tog. Ne oglasavajte se.
@TheGirlfromIpanema, nemaju oni potrebe da peru miliončiće, a tebi nebi skodilo da liječak plaknes to malo mozga.
mozda neka Halal Parada
Dolaze ti iz Saudijske Arabije svake godine i ništa. Ko je sa Arapim a imao posla nije se hljeba/kruha najeo.
HALAL VJERA SARAJEVO !!!!
Bujrum.. dobro dosli i vi i rusi.
Hajde sada fabrikasi sta je bolje da su napravili...
pa dzamiju jeBoga ti
ko ce u ovu zemlju da investira, pa imas kiosk od 250 000KM koji se ne procesuira ?? a mozes mislit sta se desi kada ti neko lupa reket ili ti trazi pare da ti "zavrsi" papire ???
Trebace im "na marginama samita" mladjarije zenske a mozda i muske po hotelima...
Više koristi imaju oni od bosanskih hadžija nego cijela BiH od njih