Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo drinke meko pakovanje
Neče se proizvoditi cigarete, svi su namjeravali napraviti poslovnu zgradu na mjestu fabrike. Dakle, narid veze nema sta se desava
Evo novog hotela u Mostaru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodje covjek kupi fabriku ,odma se ovi uhljebi javljaju ,kmeeeee radni staz, kmeee plate.Da mi je samo znati jel potrazuju i pl000te dok fabrika nije radila?!
Švicarski poduzetnik?! Hahaha
Ljudi su radili a nije im uvezan radni staz - siguran sam da si neki idiotski gazda koji izrabljuje radnike odnosno nabjedjeni olos bez empatije a isti su i oni koji su ti lajkali!
Čuj Ibrahim biznismen a mama mu šalje pare da ima za lajni. Smiješno i žalosno.
a niko ne objavi šta su uslovi prodaje, nego samo napovoljnija ponuda, jel se planira Hotel, skijalište kuce za uglednje il se planira pokrenut firma
Radnicima sve platiti i uvezati staz, a ovo sto potrazuje poreska uprava bi se trebalo oprostiti zbog toga da novi proizvodjac ne bih bio previse opterecen dugovima vec fokusiran na razvoj i nova zaposljavanja. Drzavi je bolje imati jake firme koje ce ubuduce oporezovati plus imati vise radnika za oporezovanje. Drzava treba barem odgoditi porez dok firma ne prosperira za sta taj kraj ima dobru sansu s duhanom.
Koji li je to nas tajkun pod krinkom nekakvog stranca?
Sta je vama, otkud tolikia kritika, Arapi su vlasnici najacih klubova, automobilske industrije, Hrvatska je prodala na desetine hotela. Bice sigurno bolje!
Ovaj Arap je jedino dobar u smrkanju kokaina i šmrkov bot🤮
Skuplje vile Sda bagre na poljinama od citave fabrike. Valjda tako treba.
I sta narod ima od ovog ?
Pa idioti ovo ŠMRK kupuje, ibro je njegov potrcko i narkoman
Chiicken wingg, chciken chickn wingg
S Bakirom na dzumi bio prosle sedmice
I ko je kriv, NIKO, ko ce odgovarati, NIKO.. kao do sada niti za jednu fabriku u BiH
Odlican posao, za 6 miliona ce dobiti nekretnina, i lokcija u vrijednosti 50 miliona…. A mudri bosnjo klepio 100.000 da strovali fabriku, kupit ce WV Tuarega i jurcati po gradu u krug
I pobiti bar 3-4 slučajna prolaznika.
Hebo biznismena ako nije kontroverzni 😂
Ibro chicken wingss
sama lokacija i zemljiste toliko vrijedi
Pa i nema ništa drugo. Zgrada devastirana, nema ni prozora ni vrata ni instalacija, ni krova, ni ograde okolo, mašina nema odavno. Samo poravnati i praviti nešto ala hotel ili poslovnu zgradu, mall i sl.