Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu je bar NEKAD bilo DOBRO, NAMA NEĆE NIKAD.
dobar... :-)
Ja da izgubim 35km pocinio bi harakiri :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ja neki dan petaka izgubi...jos ga oplakujem :(
koja sociala,a sve u cilju dobijanja pluseva na klixu hahahahah
Socijala ti u gacama ;)
Ništa ne propada brze od uspjeha :)
http://www.ADmimsy.com?R=Leader ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=Leader Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati.
Nas toliko zaduzuju da ce nova bh. valuta nasim unicima biti KDT "konvertibilno dodjem ti"... :( Nastojim se kloniti zlobe, ali nekim nasim tajkunima, koji su pare stekli na tudjoj muci i pljackanju naroda, moze se samo pozeljeti da vide kako je to imati pa nemati...
*unucima*
ajd bar je covjek posten, poplacat ce sto ima duzan i zdravo... pa kud puklo da puklo
Il imao 200 miliona ili 33 milijarde moze imat sve sto mu srcu volja.Ali ni ja se ne bunim kad dobijem ono malo platice od 400 km i meni je dobro sve dok je ne potrosim i opet tako do slijedeceg mjeseca.
Nazalost gluposti koje ti pises se ne mogu platiti,za to se treba roditi.
tako je to...danas si neko,sutra si niko
I bogati placuuu...
Dosta 200 miliona i laganica (bez stresa)!!!
nije to nista, kakvu sam ja zabu vidio
jadan on, baš mi ga je žao :( pa čovjek je izgubio milijarde :(
Sigurno je sa Bakirom bio u nekom poslu
Tako ti je to. Jedan dan imaš, drugi nemaš. Više mi se svidja da nemam pa imam nego ovo :D
dobra zivotna filozofija al bas dobra..cccc...
Gdje ih izgubi da idemo trazit
što bi dao da sam na tvom mjestu ,da me mrze ,a da mi se dive
Uh ona stara narodna... Da Bog da imo pa nemo je baš prava. Ovaj baš troškali.