Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg preuranjena vijest. Za ovo je trebalo pričekati 1.april :-) :-) :-) Sve ok, a gdje su investitori? Nismo regija budućnosti postali preko noći, ovdje se ne mijenja ništa već 25 godina :-) :-) :-) Aaaa, prema informacijama FIPE :-) :-) :-) Pa ovi iz FIPE su samo doveli investicije u svoje džepove i stambeno-poslovne prostore. Izgleda da su svi ozbiljni investitori kod ovih na prvom i drugom mjestu. Poštedite nas ljudi ove demagogije hehehehehe mi treći, ma hajte molim vas.
Haha haha ja dobra vica majko draga. Pa ko ce ulagat u drzavu gdje je lopov do lopova gdje su davanja drzavi 73 % samo da bi lopovi mogli zivit.
BiH, strana ulaganja, budućnost.... AHA! Science Fiction.
Ali zbog politickih vjetrova ....... do ozbiljnih investicija ..... biceeeeeeeeeee .......ba !
Ovi mrgudi što negativno komentarišu svaku pozitivnu vijest, začepite. Sevapnije vam je šutjeti ;)
Jer smo najsiromašnija država u Europi i jeftina radna snaga pa laganini mogu svi da nas zigu i da nas kupe za male pare!!!
zaboravili ste ulagati u ljude smradovi nemamo dovoljno za zivota
Ako se radi o arapskim ulaganjima vijest je korektna.