Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su šibicari navlačili levate prije 30-40 godina. SAMO ULOŽITE VRATIĆE VAM SE VIŠESTRUKO , ali u guuuuzici. A politike i govana. On sad glumi velikog ekonomskog stručnjaka-spasitelja. Tako su šibicari navlačili levate prije 30-40 godina. SAMO ULOŽITE VRATIĆE VAM SE VIŠESTRUKO , ali u guuuuzici. A politike i govana. On sad glumi velikog ekonomskog stručnjaka-spasitelja.
....... iz inozemstva, ito što više............. HA, HA, HA... Da je budala po Evropi oni bi te poslušali. Upalilo je jednom kad je krim. HDZ pred rat opeljušio "svoje sluge" iz dijaspore . koji su pozajmljivali i poklanjali čak i milionske iznose. Sad kad treba "dovršiti vile" hercegovačkih lidera treba donijeti lovu ito živu i što više. HA, HA, HA...
'Gradjani BIH imaju korist' od ovih investicija:)! Opet lazu za dobrobit punjenja njihovih vlastitih dzepova!
Jao, cuj Bevande molim te. Kad bi svaka godina bila izborna, ova drzava bi na nesto i licila.
run bevanda run.
Ovaj minjđušar zreo je za mirovine i traži strance da se rastali sa državom. Da je BiH zemlja u koju treba ulagati, država i građani bi ulagala a ne stražili strane investitore.Tito nije tražio strane investitore nego domaći kapital stvarao i ulagao, tako da je sve ostajalo u zemlji i kapital i profit i domaći ljudi zaposleni.
Jaro kenjas plaho, ja sam nebi ulozio marke u ovu drzava jer je sve nakaradno, a kamoli neke velike investicije i djavoli, kani se glupe politike.
Toliko priče o investicijama a još uvijek nema vijesti da neko zapošljava radnike - što bi bila direktna posljedica investiranja...
I našli penzionisanog pauna da se slika s bevandom hahaha Jel se tako zove i onaj talijanski gemišt?
jel dosao na red bh telecom?? il su rudnici? ili je voda? da nije sve skupa u paketu ?
Naravno,Ali samo zbog naseg mentalnog sklopa I familijarnog zaposljavanja.Sto se tice zaposlenja,znas da je CIA protiv ovog sistema vazda bio.
Što se tiče resursa, šuma, voda, Elektroprivrede...to ne treba nikada prodavati. Ali Telekom...to je zlatna koka, ali za vladajuće garniture, koje prodaju priču narodu o "obiteljskom srebru", dok iz njega isisavaju lovu za svoje stranke i sopstvene džepove. Telekom sektor je izložen jakoj konkurenciji i treba ga prodati, što prije, to će bolja cijena biti. Već smo zakasnili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosao covjek i sastanci sa BJEGOSLAVOM, nidje veze
Sve to Bevanda sto dogovoris ostavi za sebe,tu zaposli svoju familiju i sve svoje iz stranke,halal ti bilo,ali sjasi malo sa budzeta.
E moj Bevanda,dolazis iz stranke koja je 20 godina u koaliciji sa SDA,gdje udruzenim snagama pljackate drzavu(SDA u Bosnjackom a vi u Hrvatskom dijelu Federacije),sto je jasna poruka stranim investitorima da sto dalje bjeze od nas,jer ne postoji Pravna Drzava,i sad se ti nasao da nam solis pamet.Nigdje veze.
NEMA KVALITETNIH INVESTICIJA dok nas kriminalci vode niko pošten nece povjeravati novac kleptomanima ovdje može stici samo kapital sumnjivog porijekla
koliko li je bevanda dobar u svemu ovome? i ja se pitam zasto nema velikih investicija kod nas, pa gdje ce ih biti kada s njim vode sastanke -.-
Sadakasi se sastaju s de fakto ratnim zlocincem: http://www.democracynow.org/2013/3/22/new_expos_links_torture_centers_in Bice kao s Vijetnamom - proce jos 10-20 godina dok na vidjelo ne pocne izlaziti sav obim zlocina ucinjenih u Iraku, Afganistanu i Jemenu... Ali ne lezi vraze - do tad ce svi mediji biti pod sapom zlocinaca. Cach 22. Sace obozavatelji imperije odmah poceti o ratu kako su nas spasili ccc... Aha, nakon 4 godine masakara i unistavanja BH drustva, zaustavili kad je pocelo oslobadjanje teritorija. Crkli dabogda i Rusi i Ameri! Uvijek male zemlje placaju ceh njihovih ratno-politikantskih igara. Bevanda - vjecni vladar finansija. Sve za zelembace!