Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I trebinje ce dobiti aerodrom...
Trebinje neće dobiti aerodrom zato što ima odmah pored aerodrom Cavtat-Dubrovnik, te Ortiješ-Mostar. Ali je Trebinje prepuno turista zbog svoje ljepote i čistoće, Trebišnjice, mostova itd. Tako da bi jedan ovakav hotel trebalo napraviti u Trebinju, a ne u propaloj BL.
@RagibUzoriti … ti "turisti" su Hrvati iz Dubrovnika koji tu dodju jer su im jeftiniji pice, hrana i kurve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sudeci po komentarima, Turci na aparatima...
Još da znaju da je otac Maje poznati Juso. Dobar lik skroz, neopterećen glupostima. Bolešnjacima smeta sve iz Banjaluke, Bošnjacima svaka čast.
Hotel sa pet zvjezdica za 10 miliona maraka se moze napraviti samo ako ce imati maksimalno deset apartmana. Mozda je mislila na motel?!
Bas lijepo sto ce drzavi BiH ostaviti ovako vrijedan hotel, posto na referendumu ce da se izjasne da hoce zivjeti u Srbiji...
Ovakvi se u Sarajevu svakodnevno otvaraju...just sayin'
I Sarajevo ce dobiti jos jednu dzamiju i brdo arapa :))
Cuj turisti? Na koji aerodrom ce sletjeti svi ti silni turisti? Ovo je neko zesce pranje novca u pitanju.
Houston,we have problem...
Za Koga? Kada im dodje Seselj da sere
Sta ce joj hotel sa 5 zvjezdica kad nema zive duse tamo?Nigdje stranca na mapi,sve Glamoc,Drvar,Petrovac. Nema se sta ni vidjeti,tamo je dead end.Vise lici na neku varos srbijansku. Seher Sarajevo puno k'o sipak,proci ne mozes.Za dan se proda tona pite i isto toliko chevapa. Dzaba auto put,dzaba zgradurine neukusne,pustinja postala.
to za arape valjda spremaju i erdoganove kurde
10 mio KM za ovo sto pricaju, malo prenategnuto
I da mi se sere, ne bi se u Banjaluci posrao, koliko vrijedi!!!
Dodikland?
Haj, nek i oni nešto imaju!
Super neka prave da ima Sefer gdje spavati i srpkinje držati kad osvoji BL. Hvala vlasi