Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zadnjih godinu dana KLIX je najavio najmanje 10 milijardi investicija, molim urednistvo da prestane da baca bombe i valja gluposti...
@Uprolazu pa za 100,000 zaposlenih rekose treba bruku milijardi
Ahaa, ulozit ce.....koja ubleha za narodne mase cccc.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svako malo mi čitamo o spremnosti da se u BiH investira i to sa svih strana, od Rusa, Mera preko Azera pa čak i do Arapa .... Ali jedini investitori ovdje su MMF koji "investira" u administraciju i javni sektor i Arapi koji investiraju u džamije i islamske centre ... Dakle, bolje bi nama bili i bez ovih investitora ... Daj da se nešto napravi, ljudi . . .
jos kad bi znali sta si ti to napravio u zivotu!?
@trougao .... možda tebe, tko to zna ... ???
HVALA I U MOJE IME.SVAKA CAST.AZEBRJDZAN JE IPAK ISPAO DOBAR JARAN BOSNEI HERCEGOVINE-HVALA.
pare za koridor ve-ce jusko?
Bihać-Višegrad...i to autoput a ne "brza" jer je brza spora (100 km/h)..To uvezati prema Srbiji (Crnoj Gori,Kosovu,Albaniji, Makedoniji, Bugarskoj, Turskoj) na istoku i Hrvatskoj (Sloveniji, Italiji itd.) na zapadu i eto ti projekta u koji se isplati ulagati onome ko ima para, jer bi time značajan dio prometa istok-zapad bio preusmjeren preko Bosne..a ti projekti tipa zaobilaznica oko Mostara ili tunel Prenj..ne znam..možda nam neko dadne pare za to, ali da uzme koncesiju, čisto sumnjam.
Sta veli Bake i zena mu, nije za bacit milijarda ipak
refko i combe bacaju bombe
Naravno da supljiraju sve nadju nekakve supljikatorske zemlje za lupetanje gluposti ...koji je interes investotora da pravo obilaznicu oko mostara koju ne moze sutra naplacivat il brzu cest ..sojic je za vas mala beba
Ovi nemaju brasna u kucama,a da uloze u Bosnu
Hajd' ba, dvije-tri nule gore dolje.
termin investirati podrazumjeva i preuzimanje rizika, kod nas investitorima zovu kreditore
1 000 000 000? Jel to ovako izgleda? Još evra. Za taj (monopol) novac može napraviti kompletan koridor, brzu za Lašvu, te mu ostane za Jadransko jonsku, pa prema Goraždu, Bihaću. Bili smo i ostali majstori u prodaji šuplje. Sada smo našli i partnere.
Neka Azerbejdzanci kod sebe prvo uloze. Baku im je ok, ostalo gore od Bosne.
pa ciljano ko i u Bosni, ako dadneš narodu pare ispušio si
Haj, ti njima prvo reci da ulože barem sto hiljada eura, a poslije pričaj o milionu, pa milijardama eura, umorni smo više od tih investicija!!!
odmah im dajte koncesiju da prave autocestu Bihać-Jajce-Travnik-Sarajevo-Goražde-Višegrad i Doboj-Tuzla-Brčko, ali pošto je to laž nema od toga ništa
ovi naši uhljupi jedva čekaju samo da uzmu pare, Bujrum, Bujrum