Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba vise kao da ga od plate pravite.... Kako vas vise nije sramota? Za 200 km auto puta, vama treba 30 godina!!! Ako ne vise onda sigurno ne manje.
Treba 30 godina kad je izvođač HDZ Hering, nemaju tri bagera, a grade AP. Vječmo kasne bez penala Laganini to oni, bez stresa.
U članku bi trebalo biti pojašnjeno da je u ovom slučaju projektant iz Francuske (Safege) isprojektovao neizvodivo rješenje (mislim na nekoliko stotina metara, u blizini kule Vranduk), koje je odobrio revident, a onda i Autoceste FBiH. Kada su započeti radovi vidjelo se da je neizvodivo i onda se moralo stati i ponovo projektovati..u svakom slučaju, materijalna šteta je napravljena, a i dosta vremena potrošeno..a ovo novo rješenje je sigurno dosta skuplje
Jel iko završio u zatvoru za pronevjeru naših para?
pitanje je ko je njega stitio da ne plati tolike kazne i da i dalje bude na slobodi??? za koga je radio? od kuda mu novac???
Ko prica bolje viceve od nas bosanaca?
Strateški cilj naravno neće biti ispunjen a prema jugu neće biti završena do 2035 Neće niko ni dati pare za takvo sto
Hoće li ko u zatvor?
Na koliko ste potpisali? Sto se ne objavi? Jel to veca cifra od one zbog koje ste 5 mjeseci zaustavili projekat?
Danas je prvi februar , a ne prvi april za zbijanje šala
Znači li to da nijedna dionica na sjeveru neće biti puštena ranije? Koji su ovo foliranti.
planirano 2026, zavrseno 2046
Hidzretske
Jel Hering ona firma kojoj je ispucao most u Počitelju!?
Ja potvrdjujem da cu do juna 2026 biti milioner. To ce biti ziva " istina" kao i da ce cijeli sjeverni koridor biti gotov do tada. Koga zahebavate? Dao Bog da cijeli koridor bude gotov do 2035. Da dozivim da od ST- VU ili OS dodjem za duplo manje vremena.
Niste ni počeli najdužu dionicu Ozimice - Poprikuše (12.8km) a pričate da ćete za 2.5 godina završiti sve do Doboja. Ne obmanjujte javnost.
Bas kod ove slike na clanku su stali prije 20 godina. Sad ko nastavljaju. Prije nekad ljudi kad bi lagali ,zarvene se u obrazima a ovima svijedno.
Ssmo muljaju a narod bjezi u sloveniju masovno
NEMA SDA U VLASTI,TROJKA IZBACILA EUROASFALT IZ PRIČE.A 20 GOD.RADE AUTOPUT