Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da se pitam zakonom bi zabranio sve tekstove koji najavljuju investicije. Koliko je drzava "iskazalo interesovanje" za BiH, koliko je turistickih gradova najavljeno, luksuznih hotela, puteva, hidroelektrana..., da je to ispunjeno mi bi pretekli Svicarsku.
Želim da budem optimističan kad su u igri politički prilično neovisni poslovni ljudi. Hastoru treba infrastruktura i bori se za nju. Možda šta i bude od ovoga...
Kapa do poda, pojedini politicari neka se ugledaju na ovu vrijednu grupu privrednika. Gospodine Hastor da Vas Allah nagradi i pozivi!
Hebo vam Hastor mater, dođi te u Gorušu da vidite uživo goli otok.
U krajini dovode crnce iz afrike da rade kod nas pa se ne fale ;-))
Hastor se ne bavi ublehama, vec radi...od ove najave bi i mogli imati nesto.
Oblast koliko mi turis u dzep. Koji konj bi jos u sarajevo investirao, koruptna i kriminalna vlast.
Rad Bošnjaci za manje pare od Kineza. Takav vakat došao
Ovi kineski prestavnici su dobro poznati u europi kao lazovi o prevaranti.
@Dino Z ne provaljuj se ljudi investirajuuu u autoput u CG i radi se autoput punom parom
ovo su oni sto su kriminalno zaradili dionice ik banke preko kriminala na berzi i prodaje dionica i kupovine preko razmjene firmi koje su u grupaciji time su spustali dionice banke ilegalno...naravno sada ce neko od klix pakasa izbrisati komentar na nalog ovih iz preventa...i naravno ovi iz preventa su vec izgubili tuubu radnima ik banke
Hastora za novog Titu, da odlucuje o svemu!
Ma nece nasi investitore oni hoce akcize. Investitori prate utrosak svojih sredstava dok su akcize u startu plijen politicke elite.
@Henry Chinaski Nisu arapi ko arapi problem, cak naprotiv... problem je njihovo dovodjenje kao pozeljnijih investitora od ostalih...
Ovi iz vlasti samo obecavaju i lazu
kinezi, arapi, indijci, sve govna
Ovo troje što si nabroj'o ti je 60% zemaljske kugle. Po tome sudeći, svi smo u govnima do guše.
Klix jel doslo nekih konkretnih rezultata i dogovora u ovom sastanku ili su jedno druge samo gladili riječima kao sto pise u vasem clanku?