Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca jos godinu i nema.vise SDA ..a.onda ce doci na reviziju i ovi dosadasnji "kupci" BiH krvave zemlje
@hrabridecko... dobro ti mene nasmija.... nego koliko ono SDA napravi kilometara autoputa.... SDP je dobro zlo, al ni blizu kao tvoja SDA...
Fino napisano da nema "kupovine" zemljista. Usput, pridruzujem se zeljama da nestane sa ovih prostora, al' de nemoj pisati komentar dok ne procitas cijeli clanak
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte prirodu dirati na planinama. Ne dajte mu ovu lokaciju. Igman mora ostati netaknuta priroda da građani mogu uživati.
@ACK mater ti pushing quartz
kazni na izborima onog ko im to omogući. iduće godine u ovo vrijeme snaga si ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ljud, prodajete zemlju stranicma budzašto. Nije to dobro. Nema uslova, nema ograničenja, a cijena niža nego inače. Ne dajte nijednom strancu da KUPI. Dajte mu koncesiju i ograničite ga šta može i kako može raditi. Ako neće, ko ga jebe. Obit će se ovo o glavu narednim generacijama, zato što pojedinci hoće sad da vozaju audije i imaju tri stana od po 800 kvadrata i četiri vile na moru i 6 ljubavnica.
Mediji u BiH kao i ovaj Klix su ne profesionalni jer investitore nazivaju "arapima" gdje nema nigdje u svijetu zamislite koliko su svijetu veliki investitori iz zaljevskih zemalja po Francuskoj,Spaniji,Engleskoj...itd
Igman je po mnogim faktima veoma važna istorijska planina, naročito za Sarajevo. Prema tome oprez, narod bi mogao reči neku svoju!
gdje je studija uticaja na okolinu, odakle vodosnabdijevanje i voda za bazene i velnes kad grad nema vode za osnovne potrebe?
Igman i Bjelasnica su zimski sportsko-rekreacioni centri nastali za potrebe olimpijskih igara. Vidi se da Zavod zeli da odustane od namjene tj Ignam vise nece biti zimski jer se nigdje ne spominju staze za skijasko trcanje, skakonice, itd. Nekoliko fudbalskih terena, teniski tereni, bazeni, itd ce u potpunosti promijeniti izgled Velikog Polja. Da li postoji studija uticaja na okolis posebno imajuci u vidu da je Vrelo BOsne vec zagadjeno? Bjelasnica je vec upropastena, spasimo Igman!
Kuce ce bit od cokolade a prozori od marmelade
Ima trebević i jahorina, objeručke će ih prhvatiti kao i za sannyland koji se trebao graditi na ilidzi, a balije mogu pohrliti da se slikaju i pune kasu genocidasima
Ovo Bakir vraca dug za one vrece zlata. Znaci moj Bakire, drzava kosta par vreca zlata.
Dali ova mutava vlast moze da postavi dva toaleta na igmanu da onaj narod ne sere pored rostilja i ako moze jednog komunalca da kupi smece. A marku samo ulaz da naplacuje, pa ja garantujem da od ovih 1.KM mogu da zaposle pet cistaca sest mjeseci. Mutava vlast!!!
Još malo pa pokrajina Džamahirija !
Treba se odavde iseliti pa ovi lopovi nece imati koga pljackat, ali nemam nista protiv nek ulazu arapi, drugi niko ni nece, sta nas briga ko ulaze bitno je da ulazu bilo sta, samo nek se gradi.
Kako je tebe ovaj investitor opljackao?
Najbolje bi bilo da nas kupi Njemacka i da nam oni svoj sistem nametnu i gotovo, ovaj javasluk i bahacenje se vise nmoze trpiti.
Cijelo vrijeme je u pitanju rasprodaja zemlje za koju smo se krvavo tukli (ako ništa eto i zbog toga je više no ikad naša dakle svih nas), a pod firmom investicija u BiH. Ko hoće da investira u fabriku bujrum, zemlju mu nećemo ni naplatiti.
od tebe ni aspirin a kamo li cestitke
bjelasnicu ste izbetonirali,ostala samo trava na kruznom toku,neka vam ne pada na pamet igman da dirate!!!