Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja podržavam sve investicije, pa i arapske, na način kako se to radi u Austriji, Francuskoj pa što ne i u Hrvatskoj ili Srbiji. Protiv sam "investicija" koje će stvarati zatvorena geta, koje će nama nametati drugačija pravila ponašanja, kulture i vjerovanja.
Ovi kuvajćani ne izdaju fiskalne račune, ne prijavljuju radnike, ne plaćaju radnike - to vi zovete investitorima ??
Prvo i osnovno treba donijeti zakonsku regulativu kojom će se zaštiti radnička prava građana BiH gdje će se svim stranim investitorima kao prvi i osnovni uslov (pored urednog plaćanja poreza) postaviti da najniža plaća mora biti 2% ili više od prosječne mjesečne plate kako bi se spriječio robovlasnički bihejviorizam (naročito kuvajćana), a građanima BiH popravila ekonomska (i krvna) slika.
ne bi vi meni nosa privirili u bh isto ko sto je i vasa viza i ulaz u zemlju zlatan majku vam jbm smrdljivu arapsku
Kako onda onaj Arap kupio FC Manchester City ako su Arapi toliko nepoželjni?!
Glasaj te za SDA ... Sve Degenerički Analfebeti
Vi smrdljivi čaršafaši na sandalama ste lažni investitori, vi ste bagra sva
@Vlahobran91 gdje si dežurni vehabija
pa zar vas dosad haris nije informisao?
Dobro dosli ste 15- 20 dana i vracajte se odakle ste dosli. Investicije poput vasih nisu potrebne BIH. Po Evropi reklamirate da dolazite i naseljavate se a ne da fabrike gradite.
opet ovi arapi mjku im nataknem dovest ce nas oni opet do rata
Uvaženog ambasadora treba upoznati da ima pravo kupovati samo u Bosni, a nikako u Hercegovini i RS-u. Što se Bosne tiče, bujrum
Mislis zbog halala??
@mirrorce Halal mu bosna u trokutu od Sarajeva do Maglaja i Tuzle. Mada sumnjam da bi se i u Tuzli dobro proveo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ispo hilmo gutic :)