Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitno cije su pare, svugdje u svijetu bi ga docekali rasirenih ruku, pola wall streeta je na arapskim parama pa ih niko ne zove lopovima i banditima pogotovo ne teroristima, za njih su oni ovce za sisanje i to je to, samo smo mi izgleda prepobati pa nam pare ne trebaju, ili da smo fahru dali novi zajam da tu napravi jos jednu avaz zgradu. ili da se selimovici zaduze kod koje strane banke apod hipoteku stave nase firme.
Radoncic: Niko ne smije npraviti veću zgradu od moje inače ga ja odmah moram proglasiti lopovom
Kemo slazem se. Sejo Golos je napravio odlican projekat. Al Shiddi je do sada ubrizgao preko 100 miliona. Fahro je mazno 22 miliona direktno od Razvojne banke i glupim Bosnjama baca prasinu u oci. Ljudi probudite se iz anestezije i podrzavajte progres, gradnju, napredak. Al Shiddi da Bog da u svakom gradu u BiH napravio sto i u Sarajevu.
Kad je to neka druga investicija dobacila do Kana. Al Shiddi cestitam samo naprijed ... psi laju karavani prolaze. samo gradite a nek zavidni besposlicari komentarisu koji ne znaju gdje je Rogatica a kamo li Kan.
adnane KAPO kako ja mogu dobiti posao u toj firmi alshidi i gdje se nalaze kancelarije da posaljem svoj cv ovo ono posto vidim da su strani investitiori zainteresovani ..........
Al Shiddi ne postoji, taj arap je samo doveden kao glumac za predstavu. SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja SDA - Sebi ja
Arapska šatrologija