Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest, ako se zaista desi. Mada, sama činjenica da i prebacuju proizvodnju zbog političkih odluka a ne ekonomskih znači da je stabilnost te proizvodnje i u Srbiji upitna.
Jeftina radna snaga.
Bitno je da se nepismeni bošnjo podsmjehuje svojoj vlastitoj gluposti a ne zna gdje je šupalj.. I mercedes i toyota i ford se proizvode u rusiji jer je ruski zakon da mora biti 50 % proizvedeno u rusiji ...ne zna nepismeni bošnjo da su toyotine fabrike ogromne u turskoj a da su djelovi isli iz turske za rusiju do sada ...a sad više ne mogu... Zato rusi traze kooperante u prijateljskim zemljama za djelove za toyotu ford i vw ...a bošnjo ce i dalje da kupuje 15 godina stare fordove mercedese i audije i jos ce da kaze "ma svabo kad to napravi "
Jadni Rusi, tacno ne znaju u sta se upustaju.
jbg..sad ce bošnje reći "staće nama toako nešto, bolje se zaradi u njemackoj na bausteli"
Glupi turci...samo im nogice virile iz USAnusa zato ....ko vas :-)
Ode Dodik u biznismene, nakon uspješne političke karijere u kojojjeplafon dostigao.