Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Satro ih M1 i M2 :)
Intel ce izgubiti jos i vise ako ne bude pratio zadnje trendove pogotvo u proizvodnom procesu cipova. AMD sa druge strane je sklopio ugovor sa tajvanskim TSMC za 5nm proces, dok Intel se drzi 10 nm i tu poprilicno kaskaju za konkurencijom.
Ma samo AMD Ryzen kakav Intel šaša 🤣
pad trzista telefona za 15% u Kini, skoro 20% u ostatku svijeta, masovna otpustanja IT kompanija a cijene hrane vece za 50%. Kila bijelog luka 10 km ! heeej.
Bijeli luk je 10 km ima dvije godine!! Mlijeko 2,5KM a otkupna cijena od seljaka 0,75KM!!!! Uvozimo 300mil vode godišnje a pitke vode oko nas na svakom koraku. Poticaji za poljoprivredu u FBiH 160mil!!! Dok se glavonje bogate sirotinja i seljaci krepavaju za njih.
kvadrat 4000
PRIKAŽI ODGOVORE (1)