Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi vrse kontrolu samo gdje vlasnici nisu rodbinsko/stranacki osigurani.
a dje bi kontrolisali da recimo svi se uclane u partije?
fortina ekipa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel to vazi za Bingo Amko Hoše
Radnici u tim firmama ne znaju za pojam praznik, a sve pod parolom kupuj domace
Smiješni su, ovo što kofol obilaze uopšte ne pije vode, jer su kazne za iste preniske
Hm mislim da ima amandman koji kaze da ako traze plate poslodavac ima pravo da im uruci otkaz :) Obzirom sa sumnjam da je iko zatrazio povisnicu, ovo je jedino logicno objasnjenje
Logicno objasnjenje je da su bosnjaci kukavice vazda bili i biti ce, i to se izmedju ostalog ogleda i po tome sto nikad ne bi trazili povisicu i sta god im ko radi oni sute.
Imas ti pravo u svakoj firmi,al odes direktoru kazes noga ti je... Jebena realnos nase drzave. Svaki orivatnik govno i svaki u dogovoru daje plate ..opcepoznato
Hoće li i inspektori dobiti uvećanje plaće s obzirom da su i oni radili za ''dan nezavisnosti''?
Sramota je da bilo sta radi na tako bitan dan!! I opet nam je Dodik kriv jer o toboze ne priznaje BiH.. Pa ni ove nase patriotre i ratni profiteri ne priznaju..
U federaciji se ne slavi dan nezavisnosti...90% su bile otvorene sve firme... Ko ce poslodavcima naredit da plate dnevnicu radniku???
Sta je sa Srebrenikom?
A sta je sa Srebrenikom?
A sto su radili za 1 mart.
1.mart praznik uhljeba..treba nam novi datum,za raju s biroa i u realnom sektoru!
sta kaze inspekcija, radnici imaju pravo na povecanje. imaju, bezbeli da imaju samo sto ce kao i uvijek dobit q'''''inu od povecanja
Penny plus je radio garant.
Imaju li pravo ba regres? Kad ste s e zauzeli za radnike, rade li 8 sati? Prijavljeni na minimalac a ostatak primaju na ruke, jer im je gazda neki tamo stranački anđeo, ....pušite...
Inspekcija u KS je korumpirana do bola i ne radi svoj posao kako treba a uzeli su milione mitologije a državu oštetile za više milijardi maraka u zadnjih dvadeset godina.Radnici nemaju nikakva prava a posebno u privatnom sektoru.Šta mlatite bez veze!!!Kako bih vas na goli otok!!!
Ajde ...
Jest Praaaaavo ce povecati. JEDINI ,JEDINI IZLAZ JE APSOLUTAN NE RAD ZA DRZAVNE PRAZNIKE.DOK GOD PRIVATNICI DAJU PLATU NA RUKE I NA ZIRO RACUN,**PRAVDE NECE BITI.Uvijek ce im uplatiti naknadu za rad praznikom preko racuna,a smanjiti dio koji idena ruke.TAKO RADE I ZA NAKNADU ZA MINULI RAD.