Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na ulice!!!
U marketima domace ulje 5,70 KM a datum proizvodnje august prosle godine, bagra profiterska!!!
Stvar je u tome da radimo nešto, proizvodimo inače ćemo kao Liban izlaziti na ulice i ništa. Ovo se rješava glavom i radom a ne palicom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prizna se uvijek samo trećina, realna inflacija je oko 30%.
Imamo ratne cijene samo jos da zarati
Ratno profiterstvo je kod nas domaća životinja. Eu prevaranti su za nas mala maca.
Hajde jednom u životu BiH da se ujedini da se popravi stanje,da budemo skupa protiv kriminalaca na vlasti,da našoj djeci ostavimo bolju budućnost ovdje onda ćemo se opet prepucavat ko je počeo rat, koja smo nacionalnost , jel se kaže ba ili bre! Sa boljim platama, penzijama, školstvom ,zdravstvom,sumnjam,nego će teme biti hoćemol u Španiju ili na Havaje na odmor! Do tad Bake, Dole i Ćova nek idu a mi ćemo malo u šumu brat gljive, malo u potok neki nakvasit noge!
Zato trgovački lanci uzimaju ogroman profit.Inspekcije obilaze male granape i piju krv vlasnicima,ko biva rade.
Hajd sto je poskupilo ali sto se pokvario i kvalitet uz poskupljenje: - Zvrk Ilidza osjetno losije i sa manje fila - Zmaj Autobuska ukus i presjek pljeskavice poceli vise liciti na veganski burger nego pljeskavicu - osjetno vise filera nego prije da bi se smanjio skuplji sastojak tj. meso. Bye Bye od mene
Sta ekspert Novalic kaze?
RAST cijena nije jednako inflacija! pljačka ko go d stigne! ko kontrolira svakodnevno dizanje cijena svega što je neophodno za život? isto ko u ratu, hapaj gdje stignreš, da bog da vam za džemaze trebalo!!!
Mi sko prvi sako losim stvarima, nema veze sto je bRel jucer 112 USD, a danas 105 nema snuzenja nicega pa glasajte narode za nespoaobne opet
Dace nama dragi alah!
Idemo prvi, dajemo više.
Ma nije istina, pita Fadila, da samo znate kako je teško u Hrvatskoj i Srbiju... mi smo mala maca.
ovo je dokaz da ste vi jedan narod u tri vere, u oba entiteta vas ..ebavaju a vi sedite i cutite. Ja nikad nisam video da ste se vi Bosanci pobunili
Kod nas nije ni inflacija nit ista drugo sem lopovluka jer svako moze da dize spusta cijene kako mu se prohtije. Zna se kolika je inflacija a kolike su cijene. Ovo je kriminal cisti kod nas.
Ima li sta za mjere vezano za planedmiju zna li se sta ? To vam je sve radi ludih i bolesnih mjera. Unistili ste sve svojim bolesnim fasizom a sve nam ko fol krivi Rusi. A to sto licemejrna evropa kupuje naftu od izraela koji svaki danom ubija po palestini to je oke. Istina je samo da su bogati postali bogatiji a srednji stalez je upao u siromasne. Plandemija!!!!
Bingo, Hifa, Amko, Robot, Green Oil, energopetrol i desetine drugih l kompanija jedva su dočekale da ostvare extra profit i iskoriste situaciju za ličnu korist. sjetite se rata Sarajeva i tunela, glavna namjena mu bila šverc i uvoz hrane i potrepština koje su prodavane građanima po 10x većoj cijeni.