Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH plaća 500 dolara za 1000 kubika. http://net.hr/danas/svijet/tko-placa-najvisu-cijenu-za-ruski-plin-i-zasto/
koji su ovo idioti i uhljebi u bh gasu, dok im pred nsosom dodik pravi novu kompaniju oni samo gledaju a zna se da to nije moguce ... djubrad ona lijena i bezobrazna ....
svaki sda musliman copy paste na aliju lol
Konacno. Valjda ce uskoro poceti gasifikacijaBosne , koja je zavrsena u vecini evropske unije jos 70ih godina . BH gas se mora privatizirati .
bosna se cijepa po planu. ako se ne možemo dogovoriti da nam plin dolazi iz Zvornika koji je u BiH već iz druge države onda je jasno da se zadnji ekseri kuju u kovčeg zvani BiH.
Zato sto ce biti moguce u dvije "prodavnice " kupovati gas, i bit ce jeftiniji. sada kolko ruske kompanije kazu , ciji je gasovod , tolko placas.
Plin dolazi iz Zvornika? Ne, već samo se distribuira, a dolazi iz rusije preko Srbije a prije togoa preko još nekoliko država, ne znam tačno kojih. Tako da odakle god da dođe, on je inostrana roba. Nema huso domaćeg plina, osim kad lično prdneš.
Konjusine okrenule naopacke bh zastavu sl.1..
Made in Ćajna
Bravo! Hvala Hrvatskoj što će nam omogućiti da ne budemo ovisni o gasu koji dobijamo preko Srbije i RS jer se u zadnje vrijeme igraju opasne igre u Srbiji i Zvorniku sa Rusima... kontali su nas ucjenjivati...
kao i sto su sarajlije za vodu ucjenivali ?
Na žalost, moram priznati da većih idiota od Hrvata nema na zemaljskoj kugli. Umjesto da nakon presude o UZP-u gledamo svoja posla bez ikakve suradnje s muslimanima, mi vam omogućujemo da imate alternativne pravce opskrbe plinom u slučaju da vas Srbi i Rusi blokiraju. Iskreno ću reći da mi je postalo gadljivo biti Hrvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)