{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Imenovana nova Uprava BH Telecoma

30.12.2014. u 09:47
17
18
Imenovana nova Uprava BH Telecoma
17
Imenovana nova Uprava BH Telecoma
U skladu sa Odlukom Vlade Federacije BiH o davanju prethodne saglasnosti Nadzornom odboru BH Telecoma za donošenje odluka o razrješenju i imenovanju vršilaca dužnosti članova Uprave BH Telecoma, Nadzorni odbor BH Telecoma je na sjednici održanoj 26.12.2014. godine, donio odluku o razrješenju vršilaca dužnosti članova Uprave Dioničkog društva BH Telecom.
Dužnosti su razriješeni v.d. generalnog direktora BH Telecoma Nedžad Rešidbegović, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za razvoj poslovanja Hamdo Katica, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za pravne poslove, upravljanje organizacijom i ljudskim resursima Bakir Ćelosmanović, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za tehnologiju i razvoj servisa Elvidin Kovač, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za investicije Jasminko Akšamija, v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za informacione tehnologije Dženana Muračević i v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za ekonomsko finansijske poslove Aida Štajnbauer.

Istovremeno je Nadzorni odbor BH Telecoma donio odluku o imenovanju Mirsada Zaimovića za v.d. generalnog direktora, Hamde Katice za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za razvoj poslovanja, Bakira Ćelosmanovića za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za pravne poslove, upravljanje organizacijom i ljudskim resursima, Elvidina Kovača za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za tehnologiju i razvoj servisa, Adnana Huremovića za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za investicije, Dženane Muračević za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za informacione tehnologije i Aide Štajnbauer za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za ekonomsko finansijske poslove.

Oni su imenovani na period do šest mjeseci, počevši od 1. januara 2015. godine, uz obavezu Nadzornog odbora da u međuvremenu provede konkursnu proceduru izbora i imenovanja članova Uprave BH Telecoma.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: