Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam ideju, nemam novac, nema ni zelju
Ahaa, ili vam ukrade ideju!
Uslovi su da ucesnici moraju biti registrivana pravna lica. Startupi nemaju para za to - niti drzava ima sluha za kreiranje pravnog lica prilagodjenog startupima. Tako da se dobar broj startupa i nemmoze prijaviti.
@gorivutra ne moze*
imam ideju da se uvalim na budzet, treba mi 20-30 hiljada
imam ideju da napustim BIH, Finansirajte mi putne troskove
Raskalašenost žene u Evropi, naročito u Francuskoj, gdje je žena svojim pretjeranim zahtjevima za potpuno izjednačavanje s muškarcima počela napuštati kuću i zanemarivati odgoj čovjeka, dovela je do propadanja obiteljskog života i opadanja nataliteta u mnogim evropskom zemljama
hajd ti sreco u Siriju ili Afganistan, po mentalnom sklopu se idalno tamo uklapas.