Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo potpisujemo svi u Bosni da nas odmah aneksirate imate i izlaz na more prirodna bogatstva i hamale da rade za vas samo izrazite zelju ionako svi hrlimo ka vama , sirite Svicu bez ispaljenog metka . Samo ne znam sta cete sa ovim nasim politicarima , protjerajte ih boli nas racku :-)
Sjoooooj.. sam da se prislepat.. bosnje ko one ptice sto krokodilima ciste zube
@NIVEAAA DOBRA IDEJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako su se uspjela tri naroda u Švicarskoj dogovrit oko bilo čega, kod nas se dogovaraju samo oko prodaje svoje zemlje arapima i rusima a kamoli osnivanju kakve prekookeanske flote !
Oni su se dogovorili još prije 500 godina, i to pod okriljem Vatikana, pa ti vidi. :)
@tarik_karaga Ima i kod nas četvrti samo još nismo toliko emanicipovani ! Ebiga nako generalno !
hahhha... može im hrvatska ustupiti jeda od svojih 1.200 otoka. naravno, uz određenu cijenu.
oho ho Svica je najbolja europska zemlja
naprave svicarci i taj put no problem
a problema u pm
Izlaz na otvoreno more se smatra za jedan od najvaznijih preduslova uspesne, moderne i prosperitetne drzave, a Svajcarska je jedan od retkih izuzetaka. Doduse, to je omoguceno velikim delom zbog njene geografske lokacije, odnosno stabilnih i razvijenih suseda.
Neboj mo se mi za svicarsku, oni imaju duplo vise turista godisnje nego hrvatska, a mora nemaju.
Mi da nemamo izlaz na more naši bi nam ga političari obećali. A da bi se toi psotoiglo moramo prvo izgubit izlaz na more !! iduče sedmice EU gradi most preko našeg izlaza !
izlazak na more ??? jako pismeni novinari
novinari je preteška rijec hahaha
Ni Madjarska ne zna sta ce sa svojom ratnom mornaricom.
Bosna ima rep., sprpku koji ce nam brodovi :)
I kod nas se jutros sabahile zaglavile dvije podmornice u jali kod robne kuce Tuzlanka
I mi imamo finansijskih problema iako nemamo para.