Nakon zagađenja Bosne
0
I dalje bez krivičnog gonjenja Mittala
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesreća se pokušava zataškati isto kao što su zataškale pojedine činjenice i fakti triju umrlih radnika unutar pogona AM. Istina je da jedino preko medija treba održati nivo ove vijesti, jer svi smo svjedoci toga da AM skupa sa državnim organima pokušava da \"omekša\" situaciju. Javnost traži linč!!!! Maksimalnu moguću kaznu i ništa više od toga,a ni to nam neće povratiti nastalu štetu rijeke Bosne!
De ba, zaštićeni su ovi kao medvjedi, pitajte Silajdžića... :-(
Kako je samo lijepa priroda oko Zenice. Ima dosta planinskih ricica. Napravite eko selo i otvorite skijasku sezonu na Mahnjaci. Ima toliko Europljana koji hoce da vide kako je u Bosni. Uredite kuce , stavite cvjetnjake a svoje velike kucetine uredite sa spavacim sobama. Ja imam 5 spavacih soba a koje zjape. Napravite oglase i osnujte lokalnu turisticku zajdnicu. Mozete prodavati med bosanski i sir bosanski. Lijepo to upakujte. maniite se vi fabrika. ne zna Bosnjo da koristi svoju glavi nego samo da guljaci. I cuvajte nam rijeku Bosnu. kad sam bio mali i sao na pecanje bilo je svakojake ribe. Sad kad je unisteno sta cete sad. E moji Bosnje kako cijnite islam( ocuvanje mira prirode i poretka u svjetu) zas voje niske zelje. Haram vam je to.
Ma nek je Mittala , vise zenicu zagadjuje Zeljezara i nekoliko hiljada pokvarenih auta na censtama , Mittal isplacuje redovnu platu i obezbjedjen staz za vise od 4 000 ljudi . Nek pokret DOSTA uposli toliko raje ili ALMY sta je sa Almy pumpama i betonarama i cementara na rijeci Bosni??kao da oni ne zagadjuju okolis !! oh da ALMY je SDA firma njima je sve oprosteno! Sta je sa cementarom u Kaknju?? Moj je otac sa fakultetom radio kao nocni cuvar u trgovini a sad zahvaljujuci MItallu ima svoj poso za sta se skolovo i redovnu platu od 850KM ŽIVIO MITTAL ŽIVJELA INDUSTRIJA KO HOCE CIST VAZDUH NEK IDE U POSAVINU I NEK SE TAMO BAVI POLJOPRIVREDOM,
naravno kad je to haretov biznis.. ne smije se u to dirat.. da je dodikov vec bi imali 100 prijava...
Na svaki moguci nacin unistavaju bosnu sto ti je dusman
bitno je da vi pišete o tome, da budete dosadni, pa se možda nešto promijeni... ostali mediji su se već ušutili što se toga tiče. objavili su analize i ko je kriv i to je to... a, hoće li okrivljeni ikad biti i kažnjeni to valjda već nije njima bitno... juče je avaz objevio kako je neko pošarao vozilo Mitalla i to je vijest, a to što su oni zagadili rijeku to je sporedno u tekstu??? šuftovi radonovi!!! možeš ih kupiti za čokaljče rakije... uglavnom, djeco, pišite vi o tome! nedajte da se zaboravi!
Seljak iz Indije sa MItalom moze unistavati BiH kako god hoce za jad od placa koji isplacuje nekoliko stotina radnika. Na sta smo spali....