{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Httpool predstavlja prvi Engagement oglas u BiH

S
11.3.2013. u 10:15
0
1
Httpool predstavlja prvi Engagement oglas u BiH
0
Httpool predstavlja prvi Engagement oglas u BiH
Httpool agencija za digitalni marketing je pokrenula novi kreativni format oglasa u okviru vlastite Httpool mreže medija, pod nazivom Httpool Engagement.
Httpool Engagement oglas nudi oglašivačima novi i interaktivni način da povežu kupce sa proizvodima i porukama koje brandovi plasiraju putem Interneta.

Oglašivači sada imaju mogućnost da privuku i zadrže pažnju kupaca kroz zanimljivo pozicioniranje na web stranicama, sa potpuno novim formatom oglasa, pojačanom vidljivošću, te brojnim dodatnim mogućnostima koje oglašivačima pružaju veću interakciju sa kupcima.

Oglas se sastoji iz dva dijela, najavnog (teaser) oglasa koji se prikazuje na dnu web stranice, izvan standardnih banner pozicija, onim korisnicima koji su na stranici aktivni duže od dvije sekunde i glavnog oglasa, koji se na prelaz miša proširi iz početnog najavnog oglasa, a kako bi se osigurao potpun utjecaj poruke koju oglašivač plasira u svojoj kampanji.

Glavni oglas je ključni elemenat ovog oglasnog formata. Unutar njega, oglašivači mogu postaviti raznovrstan sadržaj, odnosno kreirati vlastitu mikro stranicu koja bez dodatnih troškova može sadržavati:

Video spot
Integraciju sa društvenim mrežama (Facebook, Twitter, …)
Preuzimanje brošure
Kontakt formular
Mapu lokacije
Nagradne igre i takmičenja
Galeriju fotografija...

Httpool Internet Marketing, prepoznati lider u Internet marketing industriji, nudi potpuna rješenja za oglašavanje na Internetu, na jednom mjestu, kako za marketing agencije tako i direktne oglašivače iz BiH, Evrope i svijeta. Usluge kompanije uključuju konsultiranje, izradu komunikacijskih strategija, medijsko planiranje, medijski zakup, prikazivanje svih oglasnih formata, komunikaciju putem društvenih mreža i razvoj Internet aplikacije, te izvještavanje i analizu povrata na investiciju (ROI).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: