{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Do poslovnog uspjeha sa KupiKupon.ba

S
27.2.2013. u 12:28
0
5
Do poslovnog uspjeha sa KupiKupon.ba
0
Nakon uspješne izgradnje poslovnog okruženja (više od 40.000 korisnika, više od 200 ponuđača) KupiKupon.ba je odlučio iskoristiti svoju marketinšku snagu i omogućiti poslovnim subjektima bržu i efikasniju međusobnu saradnju putem B2B poslovnih ponuda.

Na internacionalno tržište preko KupiKupon.ba

Osim toga, preko svojih inostranih partnera i investitora KupiKupon.ba omogućava lokalnim ponuđačima prezentiranje na međunarodnom tržištu od čega već sada umnogome profitira turistička branša.

Korisnici su najbitniji faktor u izgradnji modernog biznisa

"Naš cilj je da našu tržišnu ekonomiju učinimo efikasnijom, fleksibilnijom i sposobnijom za izazove modernog tržišta. Isto tako želimo da ukažemo na važnost odnosa prema korisnicima koji su najbitniji faktor u izgradnji modernog biznisa. Kako bi bolje upoznao svoje korisnike, njihove potrebe i razmišljanja KupiKupon.ba je otvorio više kanala za komunikaciju i implementirao moderne procese za kontrolu feedbacka koji omogućava učestvovanje korisnika u daljnjoj izgradnji portala, kao i čitavog poslovnog okruženja. Direktan feedback kupaca nam je od izuzetne važnosti. Ustvari, mi na KupiKupon.ba gledamo kao na portal koji pripada našim korisnicima, a mi smo tu da učinimo sve kako bismo ispunili njihove želje i odgovorili na njihove potrebe", kažu iz KupiKupon.ba.


Svoje korisnike pozivaju da se dodatno informišu na način koji im najbolje odgovara: putem e-maila: [email protected], na Facebooku, na web-stranici KupiKupon.ba, gdje mogu kliknuti na "Pitanja i prijedlozi", a tu je i live chat: KupiKupon.ba (klikni na "Pitajte nas - klikni za chat") i feedback: KupiKupon.ba.uservoice.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: