Više od 40.000 korisnika
0
Do poslovnog uspjeha sa KupiKupon.ba
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svim kokama...kupi kupon ba kod mene 10kerma da vas bocnem a inace je 50 kerma. cmok dobrim pichkicama
E pa dragi moji, Vas prve treba protjerati u planine, razumijem ja da se nesto radi, ali nemohte ljude lugati, dovoditi u zabludu. Stranica: http://kupikupon.ba/deals/bjelasnica1 Iz naslova dovodite u zabludu ljude da misle kako je nocenje 10 KM, a onda egdje u tekstu napisete da je to za kupon, a vlasniku treba jos 80 maraka dati. Uostalom ja smjestaj u Minhenu platio 15 eura, ovi traze 90 na bjelasnici, super ste. Druga ponuda http://kupikupon.ba/deals/mLibertas jako bezobrazna, za novu godinu platio apartman 50 KM noc za nas troje, a ovo bi trebalo biti sa popustom???
Da bi tržišnu ekonomiju učinili efikasnijom, fleksibilnijom i sposobnijom za izazove modernog tržišta treba imati efikasne,fleksibilne i sposobne ljude.Nasi su za humora u svakom kontekstu,oni sto su bili ovo pomenuto vec su davno napustili ove prostore i otisli u bolje zemlje.
"KupiKupon.ba omogućava lokalnim ponuđačima prezentiranje na međunarodnom tržištu" Svaka cast na pokusaju...medjutim uzmemo li u obzir Bosanski profesionalizam i smisao za biznis na pokusaju ce i ostati.
cirkus