Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi nije jasno Sbija ima pokrivenost skoro 75% a Hratska 62% malo vise nego BiH i u Hrvatskoj prosijecna plata 750e a u Srbiji 380 vise je i u Crnoj Gori koja ima 18% pokrivensoti? Koje sad ovdje lud, odakle pare?
Dok se mi bavimo Dudukovim, Baketovim i pomalo Čovićevim egzibicijama, Europa putuje ... Koji smo moroni i ovce, to sociolozi na Zapadu s čuđenjem izučavaju ... ! ! !
Izvoz ostao isti ili manji ,raja nema para ,slabo troši,pa se uvoz drastično smanjio. I to ti je to. Ma nije niko mrdno malim prstom,sve je ovo samo od sebe.
Vidim i da su sve zemlje spomenute po ciframa u valuti,naši ne smiju ni pokazat cifre, samo postotci.
Kako ba neće biti simbolično, KAD KOD REZANJA DEFICITA NIT IMA TALA NIT POLITIČKIH POENA ! :))
Da nema Srba i Hrvata, Bošnje bi još jele kamenje i prale veš u reki
da nema Srba, Bošnje bi bili ko Švica, pijavice srpske, ne može vas se niko otarasit...krpelji
reci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)